Moskisvet.com
Zlata žoga

Novice

Fotografija postala pravi hit, razlog pa ...

N.J.
13. 01. 2016 08.11
34

Fotografija, na kateri so slavni nogometaši Neymar, Cristiano Ronaldo in Lionel Messi, je postala pravi spletni hit, zasluge za to pa ne grejo velikemu trojčku, temveč Messijevi najdražji, Antonelli Roccuzzo.

Fotografija je nastala v trenutku, ko se je Cristiano Ronaldo rokoval z Messijevo izbranko. Medtem ko se je Lionel le nasmihal, je bil Neymar, vsaj glede na njegov izraz na obrazu, očitno že pripravljen na posredovanje, če bi se predolgo rokovala.

Neymar, brazilski napadalec, je v glasovanju za zlato žogo sicer moral priznati premoč obema konkurentoma, je pa kot nekakšen lev pazil na dekle njegovega dobrega prijatelja Messija. Fotografija, ki je nastala v ravno pravem trenutku, je preko socialnih omrežij zaokrožila po svetu in naletela na številne simpatične odzive.

Messi je na letošnjem glasovanju prejel 41,33 odstotka glasov, Ronaldo jih je dobil 27,76, tretji je bil Neymar s 7,86 odstotka glasov. Cristiano Ronaldo, ki je na podelitvi sedel že osmič, je tako letos po dveh zaporednih zlatih žogah, ki jih je prejel v letih 2013 in 2014, tokrat ostal praznih rok.

 

 

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578