Moskisvet.com
Belen Rodriguez

Novice

Fotografija očrnila slavno voditeljico!

N.J.
30. 12. 2013 08.19
29

Tako majhen, pa že v središču škandala. Žrtev škandala je tokrat mali Santiago De Martino, plod ljubezni med nekdanjim plesalcem Stefanom De Martinom, ki se je uveljavljal preko italijanskega resničnostnega šova talentov Amici, in voditeljico Belen Rodriguez.

Belen Rodriguez
Belen Rodriguez FOTO: Profimedia

Belen Rodriguez je po mnenju oboževalcev (zdaj verjetno sovražnikov) naredila škandalozno potezo, ko je ovekovečila golo zadnjico malega Santiaga De Martina v naročju očeta Stefana ter fotografijo objavila na svojem Instagram profilu.

Belen je s fotografijo verjetno želela pokazati sladko plat svojega izbranca, ki ljubkuje njunega sinčka, a so bili oboževalci nad fotografijo naravnost zgroženi. Menili so, da je slaba mati, ker tako izpostavlja golega otroka, med plazom kritik pa so bili tudi nekateri, čeprav redki, ki so njeno potezo razumeli kot neškodljivo in dobronamerno. Kakšno pa je vaše mnenje glede objavljanja tovrstnih fotografij?
 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549