Moskisvet.com
poroka

Novice

Fotografija, ob kateri se številni zgražajo

N.J.
13. 10. 2017 08.19
16

Tradicionalna poroka ali poroka malo drugače? Prepričani smo, da je med mladimi vse več takih, ki si želijo na svoj dan doživeti vsaj nekaj takega, kar drugi morda še niso. Nenavadno fotografiranje je ena izmed možnosti.

In prav pri fotografiranju imajo pari toliko možnosti, kolikor imajo bujno domišljijo bodisi oni bodisi fotograf, ki ga izberejo. Nekateri se odločajo za tradicionalna fotografiranja na travnikih, v mestu, v idiličnem okolju, nekateri opravijo fotografiranja v zraku, med skokom s padalom, tretji v gorah ... četrti si privoščijo nekaj več pikantnosti.

Fotografija, ki je v zadnjem mesecu obnorela splet, sodi prav v zadnjo skupino. Gre za fotografijo, na kateri je ženin, obrnjen s hrbtom proti fotografu, s spuščenimi hlačami, nevesta pa pred njim kleči in zdi se, da ga oralno zadovoljuje. Čeprav ne gre za nič takšnega, česar ne bi, razen redkih izjem, prakticirali skoraj vsi pari, je fotografija naletela na zelo različne odzive, tudi precej negativne.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Avtor fotografije je Michel Klooster. Glede fotografije je dejal, da je dobil zamisel pri eni podobni fotografiji, ki jo je videl na ameriških spletnih straneh. Na fotografijah ne mara pornografskih prizorov, se mu je pa zdela ta fotografija posrečena. Par, ki je na fotografiji, je po njegovih besedah prisrčen, in sproščen, prav taka pa je bila menda tudi poroka. »Bila je poroka, na kateri se ni bilo treba ves čas držati formalnosti,« je izjavil. Zamisel za fotografijo naj bi dala mati neveste, ob fotografiranju pa so se menda precej zabavali.

Sporen pri fotografiji za nekatere ni le sam akt. Vznemiril je številne feministke, češ da gre za nespoštovanje žensk in dokaz, da številni moški še vedno pričakujejo, da bo ženska v odnosu podrejena. Klooster je pojasnil, da je le upošteval želje para.

Nam se zdi fotografija prav posrečena. Kakšno je pa vaše mnenje?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578