Moskisvet.com
Bartosz Huzarski

Novice

Ojoj! Kaj pa je to?!

N.J.
30. 07. 2014 11.20
9

Da je človeško telo pravo čudo narave, sposobno izjemnega prilagajanja, da zdrži hude napore in prenese takšne in drugačne treninge, ni nič novega. Pa veste, kateremu športniku pripadajo tele noge?

Bartosz Huzarski
Bartosz Huzarski FOTO: Facebook

Fotografijo je na socialnem omrežju objavil kolesar Bartosz Huzarski, z njo pa pritegnil veliko pozornosti. Fotografijo je posnel po koncu 18. etape kolesarske dirke Tour de France, noge na njej pa so povsem prepredene z žilami.

»Nisem pričakoval, da bo fotografija pritegnila toliko pozornosti,« je zapisal Huzarski. »Zame to ni nič posebnega, saj je to zame pogost, no, mogoče ne ravno vsakodnevni prizor, a vendar pogost po dirki pri visokih temperaturah.« Kolesar je še dodal, da ljudje pišejo različne stvari, da je to nemogoče, nezdravo, da gre za doping ali kaj podobnega. »Seveda, ne morem imeti takih nog kot model Victoria's Secret, niti kot dama iz lokalne trgovine ali kot nekdo, ki preživi pol dneva v pisarni in trikrat tedensko teče pol ure ali se pelje s kolesom 10 kilometrov, To, kar vidite fotografiji, ni nezdravo. Če povem drugače, je to posledica: profesionalnega pristopa. Žrtvovanja in pravilne prehrane, body buildinga, minimalne količine maščobe v telesu, dejstva, da že 12 let na leto prevozim po 35.000 kilometrov s kolesom in poznavanja svojega telesa, saj taka fotografija lahko nastane le v določenih okoliščinah.«
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549