Moskisvet.com
Njena objava z družbenega omrežja Snapchat se je hitro začela viralno širiti po vseh družbenih omrežjih in naletela na veliko zgražanje (predvsem) ženske populacije.

Novice

Fotografirala je golo žensko in ...

Ma.K.
22. 07. 2016 10.22
14

Znana Playboyjeva zajčica Dani Mathers je na svojem Snapchatu objavila fotografijo iz telovadnice, na kateri je neznana gola ženska, in se norčevala iz njenih oblin. S tem si je prislužila nemalo kritik in obtožb žensk z vsega sveta, ki kljub javnemu opravičilu ne verjamejo, da svoje dejanje resnično obžaluje. Pa vi, kaj menite, so obtožbe utemeljene?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Znana zajčica Dani Mathers je na svojem Snapchatu objavila fotografijo iz telovadnice, na kateri je neznana gola ženska, in se norčevala na račun njenih odvečnih kilogramov. Na objavo se je nemudoma usul plaz kritik (predvsem) žensk z vsega sveta, ki lepotici očitajo obrekovanje in objavo posnetka brez vednosti in dovoljenja ženske, ki se je znašla na njem.

Njena objava z družbenega omrežja Snapchat se je hitro začela viralno širiti po vseh družbenih omrežjih in naletela na veliko zgražanje (predvsem) ženske populacije.
Njena objava z družbenega omrežja Snapchat se je hitro začela viralno širiti po vseh družbenih omrežjih in naletela na veliko zgražanje (predvsem) ženske populacije. FOTO: Facebook

Fotografijo je Dani sicer še isti dan izbrisala, a škoda je bila storjena. Sledilo je klasično, po mnenju večine sila neiskreno opravičilo, ki ga je starleta objavila na družbenem omrežju. "To dejanje je bilo z moje strani povsem napačno. Šlo je za zasebno sporočilo, ki sem ga nameravala poslati samo svoji prijateljici, a sem ga pomotoma objavila javno. To je bila velika napaka," je med drugim v opravičilu dejala Dani. Pod objavo se je usul nov plaz obtožb tistih, ki niso verjeli njenim 'skesanim' besedam.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

»Nehaj! Ni ti žal zaradi tega, kar si storila. Žal ti je, da so te zasačili pri tvojem neumnem početju in te kritizirali,« je na njeno opravičilo odgovorila ena od sledilk na družbenem omrežju Instagram. Prav zaradi številnih besnih komentarjev in obtožb se je zajčica verjetno odločila izbrisati svoja profila na družbenih omrežjih Instagram in Twitter.

Američanka se je na incident odzvala z osebno izpovedjo

Nekaj dni po omenjenem incidentu pa se je neka Američanka odločila, da Dani prek Facebooka pošlje prav posebno, javno sporočilo. Christine Blackmon je na Facebooku objavila svojo golo fotografijo, pod katero je arogantni zajčici zapisala jasno sporočilo. »Draga Dani Mathers, vsi moji prijatelji že vedo, da si na spletu objavila fotografijo ženske, ki se je tuširala po vadbi v telovadnici. // Pred mesecem dni sem se preoblačila za trening in pri tem ujela moža, ki me je fotografiral, ter mu zaradi nesmiselnosti celotne situacije igrivo zapozirala. Pozneje sem videla fotografijo, ki jo je posnel, in ga prosila, naj jo izbriše, ker nisem bila zadovoljna s svojim videzom na tem posnetku. On se je samo nasmehnil in dejal: 'Meni se zdi prečudovita', zato sem mu pustila, da jo obdrži,« je pojasnila Blackmonova.

»Ti si morda playbojev model, a vsi ne treniramo zato, da bi bili lepi, nekateri treniramo iz spoštovanja do svojega telesa. Prav to je počela tudi ženska, ki si jo osmešila. Sram naj te bo,« je 42-letnica zabrusila arogantni manekenki. Fotografija je že zbrala več kot 40 tisoč všečkov, pod njen zapis pa se je usulo na tisoče komentarjev, v katerih so ženske delile osebne zgodbe o boju s kilogrami ter na ta način izrazile podporo žrtvi, ki jo je zajčica osmešila. Po drugi strani so številni prepričani, da so se ženske preveč ognjevito odzvale na potezo starlete in jih pozvali, naj se vendarle umirijo in ji namesto kletvic podelijo kak nasvet o bolj vzornem obnašanju na svetovnem spletu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626