Moskisvet.com
Kate Middleton in princ William

Novice

Objavili so še nikoli videno fotografijo Kate Middleton in princa Williama

E.R.
31. 05. 2024 04.30
1

Na družbenih omrežjih se je pojavila še nikoli videna fotografija Kate Middleton in princa Williama, ki je nastala pred letom dni. Njuna mimika je dokaz, da takrat nista niti slutila, kaj ju čaka.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V začetku tedna je na družbenih omrežjih zakrožila še nikoli videna fotografija princa Williama in Kate Middleton, posneta med njunim obiskom v Walesu. Nastala je pred enim letom, ob tej priložnosti so se zaposleni v enem apartmaju odločili spomniti tega posebnega dne.

''Minilo je leto dni, odkar smo pri nas pozdravili Williama in Kate, princa in princeso Walesa v Duffryn Mawr! Z veseljem smo ju sprejeli v goste za eno noč, ko sta obiskala Brecon Beacons. Bila sta tako prijazna, da ju je bilo v veselje gostiti tukaj,'' so zapisali ob fotografiji zaposlenih, ki pozirajo s kraljevim parom.

Nekoč jo je ljubil britanski kralj, zdaj je poročena s kmetom
Preberi še
Nekoč jo je ljubil britanski kralj, zdaj je poročena s kmetom

William in Kate sta bila takrat nasmejana in srečna in nista niti slutila, da ju bo čez manj kot leto dni prizadela huda bolezen v družini.

Britansko javnost že mesece skrbi zdravstveno stanje valižanske princese Kate Middleton, ki je marca objavila, da je zbolela za rakom.

Potem pa šok: Kate Middleton ima raka
Preberi še
Potem pa šok: Kate Middleton ima raka

Od takrat je nismo imeli priložnosti zares videti, o njenem zdravstvenem stanju pa ni bilo objavljenih nobenih novic, zato so oboževalci pred Buckinghamsko palačo začeli princesi puščati pozdravna sporočila, rože in druga darila.

Toda v teh dneh so Kate ujeli, ko se je z družino odpravila po opravkih, so povedali viri za People. Pred tem so viri iz palače razkrili, da je njen koledar kraljevih obveznosti za leto 2024 popolnoma prazen, a je People iz drugih virov izvedel  tudi, da to ne bi smelo pomeniti, da se Kate ne bo pojavila na katerem izmed dogodkov, ki se bodo odvijali v drugi polovici leta, če se bo počutila bolje.

Kralj Karel III. utrpel hude posledice kemoterapije
Preberi še
Kralj Karel III. utrpel hude posledice kemoterapije
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Več o aktualnem dogajanju v kraljevih družinah lahko kadar koli preberete tudi na portalu Zadovoljna.si pod rubriko Kraljevo!

Vabljeni pa tudi na VOYO, kjer si lahko kjer koli in kadar koli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugim so vam na voljo Princ Harry: IntervjuAngleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni poroki in Thomas Markle: Moja zgodba.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487