Moskisvet.com
Leticia Calderon

Novice

Se je spomnite? Tako je Esmeralda videti danes

E.R.
08. 09. 2024 01.00
0

Leticia Calderon se je s svojo upodobitvijo Esmeralde v 90. letih prejšnjega stoletja zapisala v srca številnih Slovencev in drugih oboževalcev po svetu. Kako pa je videti danes?

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Legendarna Esmeralda je ob koncu 90. let osvojila srca številnih gledalcev po vsem svetu. 

Leticia Calderón, ki je utelešala to lepo, slepo dekle, je bila v središču pozornosti, a za njeno uspešno kariero so bili težki trenutki v njenem življenju. Na vrhuncu slave je Calderónova odkrito spregovorila o svojem boju z odvisnostjo, iz katerega je sicer izšla kot zmagovalka, potem ko ji je prijatelj umrl v naročju zaradi prevelikega odmerka. 

Nekoč so za njim vzdihovale vse ženske, poglejte ga danes
Preberi še
Nekoč so za njim vzdihovale vse ženske, poglejte ga danes

V ljubezenskem življenju ni imela sreče; njen prvi zakon z Marcom Lopezom leta 1997 se je po samo dveh letih končal z ločitvijo. Tudi drugi poskus z odvetnikom Juanom Colladom leta 2002, s katerim ima dvojčka Luciana in Carlosa, ni obstal. Par se je ločil po osmih letih skupnega življenja. 

Nekoč je bil eden največjih zvezdnikov, danes je neprepoznaven
Preberi še
Nekoč je bil eden največjih zvezdnikov, danes je neprepoznaven

Kljub uspehu na platnu se je Calderónova leta 2005 soočila s težko situacijo, ko je izvedela, da ima njen mlajši sin Lucian Downov sindrom.

Igralka danes živi povsem drugačno življenje in se osredotoča na mir in družino. V spodnji galeriji pa si lahko ogledate, kako je Esmeralda videti danes.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578