Moskisvet.com
Enes se je v Dominikanski republiki pripravljal na nastop v šovu Slovenija ima talent.

Novice

Enesa Kurtovića povabili v Tunizijo

M. A.
19. 10. 2018 15.05
6

Enes Kurtović, ki je že dobro znan tekmovalec v šovu Slovenija ima talent, ima poleg petja talent tudi za zabavanje ljudi. Čeprav žirant Branko Čakarmiš nad njegovim petjem ni bil navdušen, pa je Enesov talent navdušil Dominikance, v kratkem pa se podaja tudi v Tunizijo.

Enes Kurtović, ki v Dominikanski republiki ni bil prvič, se je tam pripravljal na ponoven nastop na odru šova Slovenija ima talent, saj je v avdicijski oddaji nepričakovano odšel v prihodnji krog, ko so njegovo petje opazili tudi drugi. 'Tam sem pel pesem Motori skupine Divlje jagode in hitro so začeli Motori za mano prepevati tudi ostali gostje. Želim si, da bi to videla tudi Branko in Lado, da bi jima dokazal, kako tam uživam in kako lepo me sprejemajo v Dominikanski republiki, kjer sem postal že prava zvezda,' nam je zaupal Enes.

Enes je na oddaljenem otoku navdušil domačine.
Enes je na oddaljenem otoku navdušil domačine. FOTO: Osebni arhiv

Enes, ki se je v vlogi snubca letos pojavil tudi v šovu Ljubezen po domače, se je za odhod na oddaljeni otok odločil, ker pravi, da je Dominikancem zabava na prvem mestu: 'Vedno so pripravljeni za igranje kakšnih iger. Marsikdo bi rekel, da po obnašanju niso normalni, da se tako obnašajo do gostov, a res se vsi zabavajo in nihče se ne užali. Med drugim smo se v parih igrali igro, ko se ženska nasloni na stol, mož pa jo z balonom poriva. To je njim tako smešno, res je zabavno.' 

Oboževalk Enesu očitno ne manjka.
Oboževalk Enesu očitno ne manjka. FOTO: Osebni arhiv

Enes, ki se je že vrnil v domačo Izolo, pa bo kmalu spet spakiral kovčke, saj je že prejel vabilo za Tunizijo: 'Tam bo zagotovo velika novoletna zabava, bil sem že pred dvema letoma. Povabili so me kot posebnega gosta, da se pokažem in to je bila res zanimiva izkušnja.'

Enes se je v Dominikanski republiki pripravljal na nastop v šovu Slovenija ima talent.
Enes se je v Dominikanski republiki pripravljal na nastop v šovu Slovenija ima talent. FOTO: POP TV

Nove avdicije sedme sezone šova Slovenija ima talent se vračajo že to nedeljo ob 20.00 na POP TV! Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616