Moskisvet.com
Elon Musk

Novice

Elona Muska bratranec prosil za popust pri nakupu tesle, odgovor ga je pustil odprtih ust

N.J.
22. 06. 2016 08.04
53

Verjetno bi vsak, če bi bil sorodnik Elona Muska, želel kupiti kakšen njegov produkt po malce nižji ceni. Prav to je skušal doseči tudi Lyndon Rive, izvršni direktor pri SolarCityju in bratranec Elona Muska, lastnika podjetij Tesla, SpaceX in predsednik SolarCityja.

Elon Musk
Elon Musk FOTO: AP

»Vprašal sem ga: 'Mi daš kaj družinskega popusta?'  Odgovoril mi je: 'Da, absolutno, Pojdi na TeslaMotor.com, kupi avto po spletu in cena, ki ti jo bo pokazalo, je družinski popust,'« je Rive povedal za Tech Insider in dodal, da mu je Musk še pristavil, da vsi dobijo enak družinski popust.

Musk je s tem pokazal, da za družinske člane ni nobenih privilegijev in da ne mara nepotizma. »Elon je najboljši podjetnik na svetu. Vse obravnava enako, pri njem ni nobenega nepotizma,« je komentiral Rive, ki ga dejstvo, da ni dobil popusta, ni niti malo razjezilo. Sam že ima svoj model S, njegova žena pa vozi model X. »Njegov odgovor je bil pošten,« je še dejal Rive, »za to, kar kupec dobi, ko kupi teslo, je res poštena cena.«

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549