Moskisvet.com
Amy Winehouse

Novice

Pijana in gola: Dve leti po njeni smrti nov škandal?

M.Č.
18. 10. 2013 10.12
54

Dve leti po tragični smrti pevke Amy Winehouse se njeno ime zopet pojavlja v medijih. Neimenovani moški namreč za vrtoglave zneske ponuja fotografije, na katerih naj bi bila gola in opita.

>Fotografije pokojne pevke Amy Winehouse, ki jih neimenovani moški ponuja ameriškemu mediju Radaronline, naj bi bile skrajno eksplicitne. Pevka naj bi pozirala popolnoma gola in v strastnih položajih z možem Blakeom Fielder-Civilom.

»Amy in njenega moža sem spoznal ob več priložnostih v Londonu pred nekaj leti. Z njo sem užival mamila in imel dolg in bizaren pogovor o Kate Moss, vesoljcih in kretenih. Po tem pogovoru sem posnel več fotografij,« je ponudnik fotografij povedal za Radaronline.com. »Ko je razgaljena pozirala za fotografije, je bila omamljena s kokainom in marihuano,« je še dodal.

Omenjene fotografije naj ne bi bile še nikoli objavljene in do pred kratkim ni nihče vedel, da obstajajo. Prav gotovo bi dvignile veliko prahu in omadeževale spomin na umrlo pevko in pri omenjenem mediju so izjavili, da jih ne bodo objavili.

Amy Winehouse je leta 2011 zaradi zastrupitve z alkoholom umrla v svojem domu v Camdenu. Njena družina je izjavila, da v njenem telesu ob smrti ni bilo prepovedanih snovi. V preiskavi, ki je sledila njeni smrti, so prav tako zaključili, da je šlo za nesrečo.

Amy Winehouse
Amy Winehouse FOTO: Reuters

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616