Moskisvet.com
image (28)

Novice

S HIV okuženi duhovnik počel nezaslišano!

M.Č.
14. 07. 2014 15.50
3

Ko je duhovnik iz Clevelanda policistu ponudil denar za seks, ga je ta aretiral. Kmalu za tem so ugotovili, da je okužen z virusom HIV. Zgodba pa je dobila več skrajno nenavadnih zapletov.

Duhovnik James MsGonegal iz ameriške zvezne države Cleveland naj bi po poročanju medijev sedel v svojem avtomobilu na javnem parkirišču in se samozadovoljeval. Ko mu je pristopil policist v civilu, je temu za spolne užitke ponudil 50 dolarjev, kar je približno 37 evrov. Policist ga je legitimiral in odvedel na policijsko postajo, kjer je James povedal, da je okužen z virusom HIV.

Policijsko poročilo naj bi vsebovalo še več nenavadnih dejstev, in sicer naj bi bilo v duhovnikovem avtomobilu več spolnih pripomočkov. Policist je našel tri obroče za penis in stekleničko, na kateri naj bi pisalo prašičji znoj. Ko je policist duhovnika izprašal o vsebini nenavadne stekleničke v obliki človeškega telesa s prašičjo glavo, je ta rekel, da ga vonj vsebine stekleničke vzburja.

68-letni McGonegal je na policijski postaji preživel noč, naslednje jutro pa so ga ob pologu varščine z obtožbami za motenje javnega reda in miru izpustili.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616