Moskisvet.com
Drama: V živalskem vrtu pobegnil lev! - 1

Novice

Drama: V živalskem vrtu pobegnil lev!

M.J.
02. 02. 2012 11.48
14

Ob ogledu živalskega vrta je ponavadi moč pričakovati, kaj bomo videli, toda obiskovalci živalskega vrta v Indoneziji so videli več, kot so želeli.

V trenutku, ko je lev pobegnil iz kletke, je bil živalski vrt poln obiskovalcev. Lev je priložnost seveda takoj izkoristil in napadel kamelo. ''Kamela je poginila, saj je dobila težke rane po trebuhu in vratu. Sedaj jih imamo v našem živalskem vrtu le še pet,'' je o neljubem dogodku dejal direktor živalskega vrta v Solou Lilik Kristianto. Ob tem je dodal, da je do napada najverjetneje prišlo zaradi človeške napake, saj naj eden izmed čuvajev ne bi zaklenil levje kletke. ''Lev je pobegnil zaradi človeške napake. Preverili smo vrata kletke in ta niso poškodovana,'' je še dodal.

Drama: V živalskem vrtu pobegnil lev! - 3
Drama: V živalskem vrtu pobegnil lev! - 3 FOTO: Reuters
Takoj ko so pristojni opazili, da je lev pobegnil iz kletke, so evakuirali vse obiskovalce. Toda zaposleni v živalskem vrtu so potrebovali še nadaljnjih 90 minut, da so leva uspavali. Tega so našli v ogradi za kamele. Direktor živalskega vrta je ob tem dejal, da je to prvi incident te vrste in da bo čuvaj, ki je napako zagrešil, strogo kaznovan. No, seveda bo najprej treba počakati na rezultat preiskave.
Drama: V živalskem vrtu pobegnil lev! - 2
Drama: V živalskem vrtu pobegnil lev! - 2 FOTO: Reuters

Lev je kamelo ubil pred očmi 8-letnega Alda, ki je bil od živali oddaljen zgolj 20 metrov. Dejal je, da je videl leva, kako teče proti kamelji ogradi in kako je napadel ubogo žival. Na srečo ni poškodoval nobenega izmed obiskovalcev ali zaposlenih v živalskem vrtu.
 

Preberite tudi o tem, da je oče le nemočno gledal, kako mu je krokodil pojedel hčer.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578