Moskisvet.com
lepe noge

Novice

Drago ''cuzanje'' palcev

A.M.
06. 08. 2012 12.52
3

Hišnika s kolidža v ameriškem Queensu so odpustili zaradi nespodobnega vedenja. Do študentk je pristopal z zanimivimi ponudbami.

Harley Joseph je očitno človek, ki goji prav posebno ljubezen do stopal. Tako je neko študentko sprva povabil na zmenek ob kosilu in dobil 'košarico'.

Čez nekaj mesecev je nadobudni 29-letnik znova poskusil z malce bolj neposrednim pristopom – dekletu je ponudil 100 ameriških zelencev, če bi mu za kratek čas prepustilo nožne prste. Študentko ni prepričala niti tovrstna ponudba, nakar je obupani Joseph razkril svoje karte in ponudil toliko, kolikor bi želela, in zopet naletel na gluha ušesa. Trmoglavo dekletce je nato pograbil za zapestje in jo hotel odpeljati na malce bolj intimen kraj.

Nesrečna študentka se je primežu nekako izvila, pobegnila in celoten incident prijavila vodstvu šole. To je hišnika odpustilo, policija pa je zaradi premestitve opustila primer.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549