Moskisvet.com
Michael Schumacher na svojem letalu

Novice

Dr. Hartstein: Spremljamo Schumacherjevo počasno slovo

N.J.
04. 11. 2014 14.24
59

Medtem ko mnogi upajo na izboljšanje zdravstvenega stanja Michaela Schumacherja in trdijo, da bo nekoč živel razmeroma normalno življenje, Gary Hartstein, nekdanji zdravnik formule 1, trdi, da so te novice zgolj lažno upanje za vse oboževalce.

Kot pravi, možnosti, da bi Schumi še kdaj normalno živel, v resnici skorajda ni. »Pričakovana življenjska doba pacientov v komi, ki se jim nevrološko stanje ne izboljša, je od nekaj mesecev do nekaj let,« je izjavil dr. Hartstein. Javnost naj bi tako spremljala le dolgo slovo sedemkratnega svetovnega prvaka, vsi naj se po njegovih besedah raje pripravimo na najhujše.

Zdravljenje Schumacherja naj bi po navedbah nekaterih medijev stalo okoli 126.000 evrov na teden, a zaenkrat nekdanji dirkaški as ne kaže veliko izboljšanj ne na področju govora in ne gibanja, branja ali celo pisanja. Schumacher, ki se je hudo poškodoval med smučanjem, je bil v komi skoraj 159 dni, zdaj pa se zdravi v Švici, kjer zanj skrbi kar 15 vrhunskih zdravnikov.
 

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616