Moskisvet.com
posnetek 360 stopinj

Novice

Zdelo se vam bo, da ste sredi akcije!

N.J.
29. 01. 2016 07.47
4

V sodelovanju z ameriško obalno stražo (U.S. Coast Guard) so posneli dogajanje na morju, in to s kamero, ki omogoča popoln ogled dogajanja – tehnika 360 stopinj vam bo dala občutek, da ste sredi akcije.

Navdih za posnetek so dobili pri filmu Ther Finest Hours, ki ta konec tedna prihaja na platna v ZDA in prikazuje katastrofo in reševanje na odprtem morju. Film je režiral Craig Gillespie, osnova za zgodbo pa je resnična zgodba o najbolj drznem reševanju ameriške obalne straže na odprtem morju, ki se je dogajalo leta 1952, po tem ko sta se dva tankerja znašla v središču neurja. Walt Disney Pictures je film posnel v najmodernejših 3D tehnikah (Disney Digital 3-D, RealD 3D inIMAX 3D), s čimer so prepričani, da bodo uspeli pričarati zares realistično izkušnjo gledalcem in jim maksimalno približati dogajanje.

Spodnji posnetek si lahko ogledate v tehniki 360 stopinj. Med ogledom posnetka z miško lahko obračate sliko na vse strani in si tako ogledate, kaj se dogaja levo, desno, za vami, pod in nad vami ...

 

 

Experience the open water with the U.S. Coast Guard in this 360 video inspired by The Finest Hours, in theaters Friday.

Objavil/a The Finest Hours dne 24. januar 2016

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616