Moskisvet.com
Dostava, ki je postala internetni hit!

Novice

Dostava, ki je postala internetni hit!

M. J.
03. 01. 2012 11.36
1

Oddelek za odnose z javnostmi ameriške poštne službe FedEx se trenutno ubada z nadvse neljubim dogodkom. Zanj je 'kriv' posnetek nadzorne kamere, ki prikazuje njihovega ne ravno do paketa prijaznega uslužbenca.

Posnetek je na Youtubu v le nekaj dneh dosegel več kot 7.557.199 ogledov in med uporabniki njihovih storitev povzročil številna negodovanja. Podjetje FedEx pa je v preteklosti že imelo podobne probleme, na račun katerih se na spletu pojavljajo tudi številne parodije. Na njihov račun se je v pogovorni oddaji pošteno pošalil Conan O'Brien, ki je zbral nekaj izmed teh in jih emitiral.

Dostava, ki je postala internetni hit!
Dostava, ki je postala internetni hit! FOTO: YouTube


Kar se originalnega posnetka tiče, pa je naslovnik nesrečnega paketa, nad katerim se je izživljal FedExov uslužbenec, za Huffington Post povedal, da je bil v času dostave doma in da bi moral ta samo pozvoniti. "Sedaj moram reklamirati razbit monitor", je izjavil lastnik. FedExova predstavnica za odnose z javnostmi Shea Leordeanu je ob tem izjavila, da bo oškodovana stranka prejela nov monitor, brez dodatnih stroškov in kot opravičilo s strani njihovega podjetja. "Uslužbenca čaka disciplinska komisija in trenutno tudi ne dostavlja več", je dodala Leordeanu in dejala, da je to priložnost, da se iz nje tudi FedEx nekaj nauči.

Oglejte si tudi nesrečnika, ki je zadel pregrešno dragega lamborghinija in ga v istem dnevu tudi razbil.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549