Moskisvet.com
image (28)

Novice

Dokaz o Nezemljanih, ki so ga dolgo skrivali?!

N.J.
06. 05. 2015 14.54
27

Na že objavljenih Roswellovih fotografijah naj bi bilo telo Nezemljana med seciranjem, a strokovnjaki trdijo, da gre za prevaro. Obljubili so, da bodo postregli z novimi dokazi, z doslej neobjavljenimi (pristnimi) fotografijami.

Lovci na Nezemljane so prepričani, da bodo zdaj končno lahko javnosti postregli z verodstojnimi dokazi, da v vesolju nismo sami.

Dr. Edgar Mitchell, astronavt in šesti človek, ki je pristal na Luni, je član posadke, ki preučuje zunajzemeljsko dogajanje. Predstavil naj bi nove dokaze o obstoju nezemljanov, in sicer naj bi šlo za fotografije 'čudaških bitij', ki so na Zemlji pristala, ko naj bi leta 1947 na Zemljo strmoglavilo vesoljsko polovilo. Fotografije naj bi posnel geolog Bernerd A. Ray in naj bi bile dokaz, da so na Zemlji tistega usodnega dne res pristali Nezemljani.

Dokumenti iz leta 1950, objavljeni pred nekaj leti, naj bi razkrili, da je leta 1947 v bližini mesta Roswell strmoglavilo plovilo nezemeljskega izvora, našli pa naj bi tudi trupla Nezemljanov. Poročilo o tem je takrat poslal FBI agent Guy Hottel direktorju agencije. Guy je poročal, da je preiskovalec ameriških zračnih enot dejal, da so v Novi Mehiki našli tri 'leteče krožnike' in v vsakem od njih naj bi našli tri trupla neznanih bitij. Bitja so bila velika le okoli 1 meter in oblečena v nekakšna kovinska oblačila.

Imena so sicer zabrisana in ni nikakršnih dokazov, da poročilo ni pristno. Sliši se precej dramatično, a ima kar precej lukenj. Kot prvo, obvestila niso bila tajna in se pravzaprav ne nanašajo na Roswell. O teh poročilih se je razglabljalo že od konca devetdesetih in natančnejše branje pokaže, da agent ni preverjal nobenega podatka. Samo poroča o stvareh, ki jih je slišal od nekoga drugega. V bistvu se nič od tega, kar je bilo napisano, ne sklada s podatki iz Roswella.

To poročilo se v resnici nanaša na domnevo nesrečo pri mestecu Aztec leta 1848. Raziskovalec David E. Thomas, fizik in član skupine Nova Mehika za znanost, je ugotovil, da je zgodbo o letečih krožnikih Guyu povedal moški z imenom Silas Newton. Silas je poskušal pregovoriti nekaj investitorjev, da ima dostop do tehnologije iz teh plovil in da bodo zaradi tega vsi obogateli. Izkazalo se je, da si je Silas vse skupaj izmislil in da je šlo za prevaro, s katero naj bi dobil precej denarja, zaradi česar so ga najverjetneje tudi preiskovali.

Sumljivo je tudi, da je tovrsten dokument pravzaprav samo 'dopis' in ni klasificiran kot tajni dokument, kar bi po vsej verjetnosti bil, če bi bila zgodba resnična. Seveda pa je lahko zanka prav v tem.

Fotografije, ki prikazujejo avtopsijo Nezemljana, so razglasili za lažne. Drži sicer, da je neki predmet strmoglavil v Roswellu tistega dne, a znanstveniki so prepričani, da odgovor najdemo lahko kar znotraj naše atmosfere. Roswell je bil tedaj teren za testiranje atomskih bom in področje je bilo polno vojaških oporišč. Najverjetneje je, da je tedaj strmoglavil kateri izmed vojaških prototipov vojaških zračnih plovil.

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549