Moskisvet.com
Seks za eno noč

Novice

Dogovoril se je za vroči zmenek, prišla je ...

M.Č.
01. 11. 2013 18.42
11

Ko se je 57-letni Kitajec preko spleta dogovarjal za vroči zmenek, si niti v sanjah ni mislil, da ga bo v hotelski sobi pričakala snaha, ki je bila prepričana, da se bo dobila z mlajšim moškim, s katerim si je dopisovala. Da so bili dogodki skrajno nenavadni, je poskrbel še mož in sin vpletenih, ki je na dan snidenja našel sumljivo elektronsko sporočilo na ženinem računalniku. Včasih je resnica res bolj čudna od fikcije ....

57-leni Wang Pai se je z žensko, ki bi ji naj bilo ime Lili, več časa dopisoval na spletu, nakar sta se dogovorila, da se srečata v hotelski sobi. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi v trenutku, ko je Wang Pai odprl vrata hotelske sobe, tam zagledal svoje 28-letne snahe.

Do pomote je prišlo, ker kot večina ljudi na spletu, tudi onadva nista uporabljala pravega imena in fotografije. Wang Pai je uporabil fotografijo sovojaka iz mlajših dni, medtem ko je gospodična uporabila naključno fotografijo ženske in si nadela drugo ime. Ko sta se tast in snaha srečala v hotelu, je snaha nemudoma stekla stran, vendar jo je na poti ustavil njen mož Wang Jai. "Obrnila se je in stekla po hodniku in naravnost proti mojemu sinu, njenemu možu, ki ji je sledil. Ta jo je takoj napadel in nato napadel še mene," je za medije povedal Wang Pai.

Skoraj prevarani mož je po prihodu iz službe na ženinem računalniku odkril elektronsko sporočilo o srečanju in se odločil, da jo bo tam ujel pri varanju. Seveda tudi on ni vedel, da bo v hotelu srečal svojega očeta. Ko ju je zalotil v hotelu, je oba napadel in oba so prepeljali v bolnišnico, vendar hujših poškodb nista utrpela.

Wang Jai je zaradi napada pet dni preživel na policijski postaji, kako so se stvari razpletle v družini pa ni znano.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549