Moskisvet.com
image (28)

Novice

Dobro ga je zdrgnila s svojimi bujnimi oblinami

J.V.
04. 06. 2013 08.08
1

Slavna Playboyeva zajčica, Nikki Leigh, znova dviguje temperaturo. Tokrat je lepotička pozirala v provokativnem črnem čipkastem perilu, v katerem se je drgnila ob luksuznega športnega Maseratija. Vroča bejba v seksi perilu in milijon dolarjev vreden avto je zagotovo prizor, o katerem sanjajo številni moški.

Nikki je tokrat svoje obline nastavila v seksi črnem modrčku, najlonkah in ujemajočih se spodnjih hlačkah, zraven pa obula vrtoglavo visoke petke. Nekdanje Playboyevo dekle meseca zadnje čase pridno polni naslovnice rumenih medijev s svojo razgaljenostjo, po fotografiranju za linijo Playboyevih kondomov, pa je bilo tokratno snemanje posvečeno promociji nove kolekcije spodnjega perila.

Dobila prvo filmsko vlogo

Sicer pa Nikki kasneje letos iz naslovnic revij prihaja tudi na filmsko platno. Luč dneva bo namreč ugledal njen debitantski film, v katerem lepotički družbo delajo tudi zvezdniki, kot sta nekdanji igralec serije Urgenca, Noah Wyle in Jesse Williams, ki ga lahko vidimo v seriji Zdravniki v belem in je obenem tudi producent filma. Kako se bo 24-letnica izkazala v svoji prvi filmski vlogi bomo videli, zagotovo pa ji igranje ne bo šlo tako dobro od rok, kot poziranje!

Pametna in lepa

Svetlolaska je pred kratkim razkrila, da si je Playboyevo dekle želela postati vse odkar je v očetovih Playboy revijah videla razgaljena dekleta. "Kot 13-letnica sem v roke dobila očetove Playboy revije in si vedno mislila, da so ženske v njih čudovite. Spomnim se, da se očetu rekla, da bom nekoč Playboyevo dekle meseca in mislim, da me je takrat popolnoma ignoriral.“ Da ni le lepa, ampak tudi pametna, pa dokazuje njena z odliko opravljena diploma iz sociologije, na eni izmed kalifornijskih univerz.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578