Moskisvet.com
lori schlitzkus

Novice

Za seks s to žensko plačal 41,5 milijona evrov!

N.J.
07. 11. 2014 14.21
11

Ben Lorello, ki velja za 'volka z Wall Streeta' resničnega življenja, je moral svojemu bivšemu dekletu plačati kar 52 milijonov dolarjev (41,5 milijona evrov) odškodnine. In razlog?

lori schlitzkus
lori schlitzkus FOTO: Facebook
Dekle naj bi okužil s klamidijo in zaradi njega naj bi bila zdaj neplodna. Lori Schlitzkus in Ben Lorello sta se pogodila za prej omenjeni znesek. O tem se je sicer šušljalo že leta 1999, a do sedaj tega nihče ni javno razkrival. Septembra 1999 naj bi obe stranki podpisali omenjeni zaupni dogovor.

Z Lori sta se spoznala leta 1995 in se kmalu preselila v skupno stanovanje. Kot trdi Lori, je Ben od nje zahteval, da pusti službo in se preseli v njegov penthouse v New Yorku, on pa naj bi ji dajal 'žepnino'.

Leto kasneje je Lori zbolela za klamidijo, s katero se je Ben okužil med seksom z eno svojih ljubic, s katerimi jo je varal, a naj bi ji tedaj zatrjeval, da ji je zvest. Sprva je mislila, da gre le za uroinfekt, a žal se je vse skupaj zaključilo z njeno neplodnostjo, zaradi česar ga je tožila. Lorello naj bi tedaj celo vedel, da je okužen, a naj bi ji to zamolčal. Vrnil ji je s tožbo zaradi kraje stvari iz njegovega stanovanja, v katerem sta skupaj živela.

Wall Street
Wall Street FOTO: Reuters

Vpleten tudi v primer Kellyja

Ben Lorello je sicer znan kot direktor Sagea Kellyja, ki naj bi od svoje žene zahteval, da seksa s potencialnimi klienti.

Soproga Sagea Kellyja je o vsem spregovorila na sojenju, ko je med drugim dejala, da je Ben njenega soproga neprestano zalagal z drogami, a je Lorello je nedavno uspešno prestal test, s katerim se ugotavlja prisotnost drog v telesu. Kellyja, ki naj bi jo silil v posle s kokainom in jo prisilil v seks v štiri, je med drugim označila za redno nezvestega moškega, ki naj bi bil agresiven do otrok. Kasneje je imenovala še ostale bankirje in poslovneže z Wallstreeta, ki naj bi se drogirali skupaj z njenim možem, s čimer je dvignila precej prahu.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616