Moskisvet.com
Princesa Diana

Novice

Diano je ubil Boris, ki se skriva na Hrvaškem!

N.J.
06. 01. 2014 15.50
52

Princeso Diano naj bi umorili člani odlično organizirane skupine mednarodnih preprodajalcev orožja. Natančneje naj bi bil za njeno smrt odgovoren Boris, Hrvat iz Bosne, poroča kanadski tabloid Globe.

Princesa Diana s princema Williamom in Harryjem
Princesa Diana s princema Williamom in Harryjem FOTO: Facebook

Čeprav je britansko sodišče nedavno potrdilo, da je šlo v primeru smrti britanske princese Diane in Dodija Al-Fayeda za nesrečo – voznik naj bi bil pijan, Diana pa ni bila privezana z varnostnim pasom – kanadski tabloid Globe poroča o tem, da naj bi Diano umoril Hrvat – in to iz Bosne. Poimenovali so ga Boris, trdijo pa, da je imel pri svojem opravku dva pomočnika, ki se skrivata na planinskem predelu ob Jadranskem morju.

Globe piše, da je kraljica sprožila lastno preiskavo po tem, ko je v medije privrela novica, da naj bi bil umor princese naročen. Tabloid še trdi, da je kraljica odkrila več dejstev, ki jih je policija spregledala. Morilce naj bi tako najela mednarodna skupina preprodajalcev orožja, ker je Diana hotela škodovati njihovim interesom. Kraljica naj bi sedaj prepustila odločitev, kako ukrepati, kar princu Williamu, zaradi česar naj bi se on odločil zapustiti vojsko in posvetiti svoje življenje iskanju materinega morilca. V ta namen naj bi v bosanske planine odposlal odpravo osmih ljudi (v uredništvu Globa očitno ne ločijo med Bosno in Hrvaško, kajti ponekod pišejo o hrvaškem Jadranu, drugod pa o bosanskih planinah). Princ naj bi želel morilce poiskati žive, da bi odkril vse podrobnosti o smrti Diane, še piše Globe.

Vse teorije jasno kažejo na to, da naj bi Kanadčani pomagali s pomočjo tabloidov pri prodaji knjige Alana Powerja 'The Princess Diana Conspiracy', v kateri trdi, da so princeso ubili pripadniki SAS (Special Air Service).
 

KOMENTARJI (52)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549