Moskisvet.com
Ju Peng

Novice

Seksala bo v vsakem mestu z drugim!

N.J.
28. 10. 2014 15.59
59

Mlada Kitajka si je zastavila prav nenavaden cilj: v vsakem mestu, ki ga bo obiskala, si želi seksati z vsaj enim moškim.

Ju Peng
Ju Peng FOTO: Facebook

Komaj 19-letna Ju Peng je sprožila val ogorčenja, ko je javno izjavila, da se je podala na 'misijo', katere cilj je, da bi v vsakem mestu, ki ga obišče, seksala z vsaj enim moškim. Ta mora ustrezati njeni kriterijem, in sicer mora biti mlajši od 30 let, prijetnega videza in biti višji od 175 centimetrov.

Ju Peng
Ju Peng FOTO: Facebook

Vse se je začelo z objavo oglas a strani Weibo, v katerem je zapisala, da išče 'občasnega' partnerja. A njena objava je sprožila številne polemike, mnogi pa so jo označili za prostitutko. »Moški, s katerimi bom seksala, morajo financirati moj ogled njihovega mesta,« je pojasnila. »V zameno bom seksala z njimi. Nimam se česa sramovati, gre za alternativno obliko avtoštopa,« je dodala.
Glede na njen videz, ne gre za tako velik izziv. Vprašanje pa je, kaj se bo zgodilo, če bo med njo in enim izmed 'sponzorjev' preskočila iskrica.
 

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549