Moskisvet.com
Dakota Johnson

Novice

Je ena najlepših žensk na svetu zopet samska?

E.R.
20. 08. 2024 00.30
0

Po sedmih letih naj bi se razšla slavna igralka in pevec skupine Coldplay.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Chris Martin in Dakota Johnson sta izjemno priljubljena na javnih odrih, a sta svojo romanco dolgo časa skrivala, zato sta si prislužila naziv najbolj skrivnostnega para v Hollywoodu. V njunem primeru se je sedmo leto ljubezni izkazalo za pravo katastrofo.

Prekletstvo sedmega leta: slavni pari, ki so se razšli po sedmih letih
Preberi še
Prekletstvo sedmega leta: slavni pari, ki so se razšli po sedmih letih

Dakota Johnson je bila prejšnji teden fotografirana brez smaragdnega zaročnega prstana v Malibuju, kjer je živela s Chrisom, zaradi česar so predvidevali, da je njune romance konec.

Dakota Johnson in Chris Martin
Dakota Johnson in Chris Martin FOTO: Profimedia

Nekajkrat med letom se je udeležila koncerta skupine Coldplay, zdaj pa je kilometre oddaljena od Martina, ki je trenutno v Münchnu, kjer nastopa s skupino Coldplay v okviru evropske turneje "Music of the Spheres".

Nihče ni pričakoval, da bodo kaj takšnega doživeli na koncertu
Preberi še
Nihče ni pričakoval, da bodo kaj takšnega doživeli na koncertu

"Chris in Dakota sta se zadnjih nekaj mesecev obupano trudila, da bi rešila njuno razmerje. Vedno se bosta imela rada, vendar sta se odločila, da njuna ljubezen ne more trajati. Oba sta zelo zaposlena, Chris je bil v Evropi s skupino, in oba imata svoje prioritete, strasti in zaveze, ki se ne ujemajo. Poskušala sta narediti vse, a jima preprosto ni uspelo," je povedal vir za Daily Mail.

Na rdeči preprogi je pokazala svojo zadnjico
Preberi še
Na rdeči preprogi je pokazala svojo zadnjico

Razmerje slavnega glasbenika ter hčerke Melanie Griffith in Dona Johnsona je bilo za javnost prava uganka, a so vendarle prišle v javnost nekatere burne podrobnosti. Junija sta se enkrat že razšla, nato pa pobotala. 

Vir je za Daily Mail navedel lažne informacije

Čeprav je bila Dakota ujeta brez smaragdnega zaročnega prstana  in je vse kazalo, da sta se s Chrisom razšla, temu ni tako! Znova ga je nadela, kar so ujeli tudi paparaci, oglasil pa se je tudi njen tiskovni predstavnik, ki je ovrgel izjavo, ki jo je za Daily Mail podal vir. 

Dakota Johnson si je po govoricah o razhodu spet nadela poročni prstan
Dakota Johnson si je po govoricah o razhodu spet nadela poročni prstan FOTO: Profimedia

"Poročila niso resnična," je predstavnik Dakote Johnoson dejansko razkril za "Page Six " in poudaril: "Srečna sta in skupaj."

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs & www.vulture.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572