Moskisvet.com
image (28)

Novice

Cristiano Ronaldo 'nadleguje' Italijanko?

N.J.
21. 05. 2015 10.11
13

Italijanska lepotička Raffaela Fico je znova samska, prav tako samski nogometni as pa naj bi jo že kontaktiral, poročajo italijanski mediji.

"Raffaella Fico se je razšla z Gianluco Tozzijem, sinom Umberta Tozzija," piše Dagospia. Starleta in pevka je bila v preteklosti že v razmerju s Cristianom Ronaldom. Ta naj bi pred dvema tednoma spet poskušal stopiti v stik z njo. Poslal naj bi ji elektronsko sporočilo, v katerem naj bi jo vprašal, če bi se srečala. Fico govoric ni potrdila, prav tako jih ni zanikala.

Raffaella, ki jo je širša javnost spoznala po nastopu v italijanski različici resničnostnega šova Big Brother, je bila v preteklosti v zvezi tudi z nogometašem Mariom Balotellijem, s katerim imata hčerko.

Ronaldo je bil do nedavnega v zvezi z lepotičko Irino Shayk, a sta se po petih letih razšla, ker naj bi Cristiano večkrat skočil čez plot. Irina je za španski Hola pred časom izjavila: "Ne verjamem v moške, zaradi katerih si nesrečen, to so fantki, ne pa moški. Mislila sem, da sem našla svojega idealnega moškega, a je izpadlo drugače. In če je ženska ob napačnem moškem, se počuti grdo. Jaz sem se počutila neprivlačno in negotovo. Dva morata imeti enake vrednote, življenjske poglede in energijo ter morata verjeti v monogamijo".

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616