Moskisvet.com
ronaldo georgina

Novice

Ronaldova Georgina je hudo zbolela

E.R.
27. 10. 2024 02.00
0

Več dni je preživela v bolnišnici.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

"Končno sem spet doma! Štiri dni sem preživela v bolnišnici zaradi pljučnice. Bolje sem, a še vedno okrevam, doma z družino," je dejala Georgina Rodriguez, medtem ko se je oklepala svoje postelje v Savdski Arabiji.

Ronalda in Georgino zasačili, kako se predajata strastem
Preberi še
Ronalda in Georgino zasačili, kako se predajata strastem

"Najlepša hvala zdravnikom, medicinskim sestram in vsem v bolnišnici. Hvaležen sem, da so tako čudovito skrbeli zame," je v četrtek dodala srčna izbranka nogometaša Cristiana Ronalda.

Pokazala je tudi, da ji je Cristiano Ronaldo Junior (14), ki ga je nogometašu rodila nadomestna mati, v teh težkih časih podaril velik šopek rož. Cristiano Junior sledi očetu po klubih, kjer igra, trenutno pa je član mlajših selekcij Al Nasserja.

Objava Georgine
Objava Georgine FOTO: Instagram - Georgina Rodriguez

Ronaldo in Georgina imata še hčerki Alano Martin in Bello Esmeraldo, ki sta njuna biološka otroka, medtem ko je nogometaševa nadomestna mati rodila še dvojčka Evo in Mateo. Aprila 2022 sta žal izgubila sina, ki je umrl med porodom.

"Z najglobljo žalostjo oznanjamo smrt našega otroka. To je največja bolečina, ki jo lahko občuti starš. Samo rojstvo najine punčke nama daje moč, da živiva ta trenutek z malo upanja in sreče," je zapisano na začetku skupne objave na Instagramu. V težkih časih so prosili za zasebnost, oglasili pa so se številni, ki so jih podprli in izrekli sožalje.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo FOTO: Profimedia
Njen oče je tihotapil droge, mama je bila prostitutka
Preberi še
Njen oče je tihotapil droge, mama je bila prostitutka

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630