Moskisvet.com
image (28)

Novice

Človeška krutost ne pozna meja!

N.J.
10. 01. 2014 15.02
27

Viviana in njen soprog Brandon Hunn sta bila na sodišču spoznana za kriva, ker sta z razbeljenim nožem, kladivom, pnevmatsko pištolo za sponke in kijem kaznovala 13-letnega fanta.

Sadistični par iz Washingtona je bil pred kratkim obsojen na trideset let zaporne kazni zaradi krutega maltretiranja njenega najstniškega svaka. Viviana in Brandon Pernell Gunn naj bi ga mučila z razbeljenim nožem, kladivom, pnevmatsko pištolo za sponke in bejzbolskim kijem, nasilje pa naj bi trajalo dlje časa. 34-letnico tako čaka 31 let zaporne kazni, njenega 27-letnega moža pa čaka podobna kazen, a mu jo bodo izrekli na sojenju 17. januarja.

13-letni Jordan Gunn se je preselil k svojemu polbratu maja 2013, saj ga je od nekdaj občudoval in imel za vzornika. Kar bi morala biti prijetna izkušnja, pa se je kmalu spremenilo v nasilno in grozljivo mučenje. Že prvi mesec njegovega bivanja pri polbratu sta ga 'gostitelja' obtožila kraje ter ga kaznovala tako, da sta ga zvezala z električnim kablom. Mučenje pa se je sčasoma le še stopnjevalo. Dečka naj bi privezala z lepilnim trakom na stol ali pa ga obesila na drog v garaži, Viviana je nato razbelila nož z vžigalnikom in začela rezati dečka ter mu na odprte rane škropiti alkohol. Brandon pa je svojega polbrata večkrat napadal s pnevmatsko pištolo za sponke in z njo 'streljal' v dečkove dlani. S kladivom naj bi tolkel po njegovih stopalih, nekoč mu je s kladivom v dlan celo zabil žebelj, večkrat pa sta ga slekla do golega in ga zaprla v prenosni pesjak, kjer sta ga pustila brez hrane in mu dala piti majhne količine vode z uspavalnimi tabletami.

V zadnjem napadu sta nasilna zakonca dečku zvezala roke in noge ter mu prelepila usta, nato pa ga pretepla z bejzbolskim kijem, razlog za njuno nasilje pa naj bi bil ta, da se je deček izmuznil iz kleti in iz kuhinje vzel nekaj hrane, medtem ko ju ni bilo doma. Dečka sta pustila pretepenega in zvezanega, ker je imel še nekaj moči pa mu je uspelo pregrizniti lepilni trak in se nekako osvoboditi. Takrat je zbežal iz kleti in se zatekel v zapuščeno stavbo. Tam je živel osamljen kar dva tedna, dokler ga na eni izmed klopi niso našli policaji.

Dečkovo telo je bilo polno vreznin, podplutb, poškodb in infekcij, zato so ga policaji odpeljali v bolnišnico, kjer so mu rane oskrbeli in iz roke izvlekli žebelj. Na plan je privrela zgodba o grozljivem mučenju, zato so pristojni preiskali stanovanje Gunnovih. V kleti in delavnici so našli sledove krvi, prav tako na vratih spalnice in na zidovih, detektivi pa so poleg tega odkrili v stanovanju tudi zlomljen stol, pištolo za sponke, alkohol v razpršilu, pesjak, okrvavljen bejzbolski kij in električni kabel.

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578