Moskisvet.com
Chuck Norris

Novice

Ne boste verjeli, kaj zdaj počne Chuck Norris

E.R.
22. 08. 2024 03.00
0

Chuck Norris ima danes že 84 let, vse oboževalce pa je presenetil, ko se je po dolgem času oglasil na svojem Instagram profilu in pokazal, kaj počne.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški mojster borilnih veščin in igralec Carlos Ray Chuck Norris (84) se že nekaj časa redko pojavlja v javnosti. Zvezdnik številnih akcijskih filmov pa se je pred kratkim na Instagramu pohvalil, da dviguje uteži v telovadnici in s tem dokazal, da so leta res samo številka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Govori se, da si morajo, ko končam s treningom, uteži vzeti odmor. Šalo na stran, upam, da ste vsi preživeli čudovito poletje in da boste še naprej imeli čudovit preostanek leta. Bog vas blagoslovi," se je pošalil v opisu objave.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Mislil sem, da gre za ponarejen videoposnetek, dokler nisem ugotovil, da je vendarle Chuck Norris", "Chuck Norris počiva videoposnetek", "Uteži se bojijo biti težke", "Chuck se ne ogreje za vadbo, uteži se ohladijo", so nekateri od komentarjev.

Chuck Norris je po 26 letih odkril, da ima še eno hčerko
Preberi še
Chuck Norris je po 26 letih odkril, da ima še eno hčerko

Spomnimo vas, da je Chuck igral v filmih in televizijskih serijah "Walker, Texas Ranger", "On the Way of the Dragon", "Plačanci 2" in mnogih drugih. 

Teksaški mož postave
Teksaški mož postave FOTO: Profimedia

S prvo ženo Diane Holechek je bil poročen od leta 1958 do 1989, leta 1998 pa se je poročil z manekenko Geno O'Kelley (61).

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578