Moskisvet.com
Čez dan šolska tajnica, zvečer dekle na poziv - 2

Novice

Šokantno! Dopoldne tajnica v šoli, popoldne prostitutka

M.J.
17. 01. 2012 16.42
31

Poročena Kerri Mallier se je na spletni strani za odrasle hvalila, da je plemenita, očarljiva in ekstremno poredna. Toda ob tem se ni zavedala, da bo njeno skrivnostno življenje razkril eden izmed britanskih medijev in vse skupaj obrnil na glavo.

Ena izmed fotografij na njenem profilu
Ena izmed fotografij na njenem profilu FOTO: Facebook
Podnevi je 40-letna Kerri delala kot tajnica v katoliški šoli Trinity v angleškem Warwicku, v večernih urah pa je gospodična pod izmišljenim imenom Keri Ann lahko zaslužila tudi več kot 900 evrov. Toliko so namreč morale plačati stranke, če so želele preživeti celo noč z njo. Vse skupaj je razkril neki novinar, ki se je pod pretvezo želel srečati z njo. Ob srečanju mu je tudi dejala, da je bilo njeno nočno življenje njen hobi. Njeno dvojno življenje so razkrili starši otroka, ki obiskuje omenjeno šolo. Njeno fotografijo sta namreč našla na spletni strani, ki je oglaševala spremljevalke za erotično popestritev. Poleg golih fotografij je bilo zapisano tudi, da je Keri Ann tudi lezbično usmerjena in da lahko ponudi nepozabne dogodivščine tudi dekletom: "Ljubim svoje delo, svoje usluge pa ponujam tako moškim, ženskam kot tudi parom. Na vašo željo lahko s seboj pripeljem tudi prijateljico, ki se nam bo z veseljem pridružila." Plačilo za svoje usluge je zahtevala v prvih petih minutah.
Nihče ni posumil, da podnevi pridna tajnica zvečer postane poredno dekle na poziv.
Nihče ni posumil, da podnevi pridna tajnica zvečer postane poredno dekle na poziv. FOTO: Facebook

Novinar, ki se je dogovoril za srečanje, se je z njo srečal v enem izmed lokalnih hotelov, kamor jo je pripeljal postaven možakar. Ta jo je tudi počakal v avtomobilu pred hotelom. Ob srečanju je novinarju dejala, da to počne zato, ker dopoldne dela v šoli in želi na ta način pobegniti pred otroki. Ko so novinarji njeno zgodbo objavili, Kerri te ni želela komentirati. Ko so ji pokazali njeno golo fotografijo, je dejala: "To sem jaz, vendar ne vem, odkod se je ta fotografija vzela." Kmalu zatem je bil njen profil s spletne strani za odrasle tudi odstranjen. Ravnatelj šole, v kateri dela Kerri, vsega skupaj ni želel komentirati.

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549