Moskisvet.com
partnerja pod prho

Novice

Če žena noče seksati, moški lahko odide z ljubico!

N.J.
07. 02. 2014 10.27
70

Moški iz Pescare se je odločil zapustiti ženo in preseliti k ljubici, saj mu je žena več let odrekala spolne aktivnosti. Čeprav je žena ločitvi nasprotovala, pa je sodišče stopilo v bran nesrečnežu.

partnerja v postelji
partnerja v postelji FOTO: Thinkstock

Možakar, doma iz Pescare, se je znašel v nezavidljivem položaju. Poročen je bil namreč z žensko, s katero od leta 2000, ko je zanosila z njunim prvim (in tudi edinim) otrokom, ni hotela več seksati. Nesrečnežu je življenje 'v celibatu' prekipelo, zato je spakiral svoje stvari in zapustil njuno domovanje. Preselil se je k ljubici ter vložil zahtevek za ločitev, prevarana žena pa je ločitvi nasprotovala.

Med zaslišanji je moški na sodišču povedal, da so bile razmere v družini nvzdržljive  in da z ženo ni imel spolnega odnosa od leta 2000, ko je zanosila, njegove besede pa je potrdila tudi njegova sestra. Žena teh trditev ni nikoli zanikala, tako je sodišče odločilo, da zaradi zanemarjanja zakonskih dolžnosti s strani žene ugodi želji moškega. Sodnik je dejal, da se je tako odločil na podlagi dokazov in dejstev, ki kažejo na to, da bi bilo nadaljevanje sobivanja popolnoma nesmiselno in da je bil možakar moralno in čustveno povsem izčrpan.

To pa ni edini udarec, ki ga je prejela žena. Zaradi škode, ki jo je utrpel moški, je sodišče zavrnilo tudi njen zahtevek, da ji mora kljub deljenemu skrbništvu plačevati 350 evrov preživnine za otroka.

KOMENTARJI (70)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549