Moskisvet.com
Seksi joga hlačke - 33

Novice

Če že, naj bo mlada, neumne so tako ali tako vse!

Moškisvet.com
28. 11. 2014 08.30
50

Prijatelja se v baru pogovarjata o ustrežljivosti svojih punc. Prvi se pohvali, da mu je njegova draga za rojstni dan podarila povsem nov avtomobil. Drugi takoj nato ves ponosen pove, da je od svoje drage v dar dobil sanjsko potovanje v Avstralijo. Strinjata se, da je to prava ljubezen in da sta res ponosna na svoji boljši polovici. Ste nasedli zgodbici? Upam, da ne, saj je jasno, da gre za znanstveno fantastiko. Nobena, ampak res nobena ženska svojemu partnerju ne bi podarila tako dragocenega darila – no, razen če je to plačilo za seks.

Ženskam bi bila draga darila za najdražjega v posmeh, saj to preprosto pač ni v njihovi naravi ... in genih! Kljub temu se je svet v zadnjih letih dramatično spremenil – na bolje. To se morda sliši nekoliko čudno, vendar je feminizem moškim prinesel številne koristi. Danes tako nismo samo razsvetljeni, temveč tudi finančno osvobojeni pijavke, ki se ji pravi ženska. Včasih je bilo namreč nujno, da je bil uspešen karierist poročen, saj naj bi bil samo poročen moški družbeno odgovoren. Če mu je ob vsem delu uspelo narediti še otroka, dva ali tri, toliko bolje! Šele z izpolnitvijo tega pogoja (poleg znanja, spretnosti in izkušenj), je lahko razmišljal o napredovanju. To je sedaj na naše veselje stvar preteklosti. Feministke so namreč razstrelile verige zakonske zveze in s tem pomagale tudi nam moškim. Danes tako nobenega ne zanima, ali je menedžer poročen ali ne. Žena in otroci so mu prej v breme, saj se ne more povsem posvetiti delu.

Moški smo bili tradicionalno obsojeni na partnerstvo. Če smo ga še pred nekaj desetletji enkrat nepremišljeno, iz popolnega nagona pomočili v 'luknjo', nas je ta 'luknja' prisilila v zakon z leglom otrok, brez možnosti negodovanja in, bog ne daj, razmišljanja o ločitvi. Pa ne zato, ker je zakonodaja tega ne bi dovoljevala, temveč predvsem zaradi prevelikega tveganja, da nas bo soseščina zažgala na grmadi. No, pa tudi zaradi dejstva, da ločitev ne bi prinesla finančne osvoboditve, temveč prej vzdrževanje užaljene ločenke, ki ji odpove kompas za zapravljanje. Število ločitev je bilo zato seveda zelo nizko, število otrok v družini pa je sovpadalo z demografskimi potrebami. Saj, kaj za vraga pa boš delal drugega, kot otroke?!

Moški smo se na srečo ustrezno prilagodili napredku. Danes gradimo kariero in uživamo s polno paro. Nihče nas ne sili v poroko, na mnenje staršev ter okolice smo se nehali ozirati. Svoj denar zapravljamo zase in ne pustimo, da bi se nam pri tem vsiljevala kakšna pohlepna 'sponzoruša'. To so namreč počele vrsto let. A tudi strokovni seks (ljubezen) postaja vse bolj postranska zadeva. Ugotovili smo namreč, da nam za zadovoljitev lastnih potreb ni potrebno plačevati vse življenje. Zakaj bi za nekaj trenutkov užitka zapravljali težko prislužen denar, če lahko zase hitro in učinkovito poskrbimo kar sami? Res je, dragi moji! Rešitev je dobra stara masturbacija!

Na tej točki se tako pojavi vprašanje, zakaj moški sploh potrebujemo ženske? V resnici jih ne rabimo, razen morda tu in tam kakšno mlado meso, da ne pademo povsem iz prakse. Ob tem se ženske neumno pritožujejo, da na trgi ni dovolj princev na belih konjih ... oziroma v belih pregrešno dragih športnih avtomobilih. Odgovor je preprost: takih princev je veliko, a nimajo nobenega namena postati osli! Zakaj bi si želeli težko prigaran denar zapraviti za sponzoriranje ženske, ki nima niti statusa, niti denarja, niti pameti?! To nima prav nobenega smisla. Domnevna ženska lepota, če sploh obstaja, še prehitro mine, ostane pa nam zgubano in zafrustrirano jamrajoče bitje, s katerim enostavno ne vemo, kaj bi si začeli.

Vedite, ženske si želijo predvsem denar, v zameno za katerega hlinijo ljubezen in pridno dajejo noge narazen. Današnji moški na te poceni fore enostavno ne padamo več. Zakaj bi sami sebe obsodili na doživljenjski kredit 'ženska' z obrestno mero, ki iz leta v leto narašča, če lahko uživamo v lastnem zadovoljevanju, po potrebi pa si privoščimo seks s točno tako, ki ustreza našim standardom in ji, če imamo malo sreče, za opravljeno 'storitev' niti ni potrebno plačati, saj je dovolj neumna, da misli, da nas je ujela v svojo past. Zato, dragi moji, zajemajte življenje s polno žlico, ob tem pa naj vas opozorim samo na dve stvari: ne pozabite na zaščito in nikoli, ampak res, nikoli ženski ne zaupajte svoje telefonske številke.

Življenje je lahko res lepo!

Seksi joga hlačke - 33
Seksi joga hlačke - 33 FOTO: Twitter

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616