Moskisvet.com
packe

Novice

Če to niso packe!

N.J.
22. 04. 2013 15.41
41

Da so ženska stranišča bolj umazana kot moška, ni nič novega. Da pa so lahko ženske takšne packe! Le redkokateri moški bi se lotil takšnega, če lahko rečemo ogabnega, podviga ... Četudi bi ga tako močno tiščalo na malo potrebo, da bi se že tresel.

Že res, da je nuja pač nuja, a iz spodnjega videa prav nič ni razvidno, da bi dekleta tako močno tiščalo na stranišče, da ne bi mogle še malo zdržati. Pravzaprav je več kot očitno, da so si privoščile ogabno dejanje – za katerega pa se jim še sanjalo ni, da bo posneto in objavljeno na internetu.

V posnetku si lahko ogledate, kako v dvigalo stopijo tri dekleta. Dve počepneta, s sebe slečeta oblačila in opravita malo potrebo, medtem ko ju tretja opazuje in pri vratih pazi, da kdo ne bi vstopil v dvigalo. Ko ena od prijateljic le opazi, da dogajanje v dvigalu ves čas snema nadzorna kamera, se hitro oblečejo in odhitijo iz dvigala.
 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572