Moskisvet.com
Carmen Electra

Novice

Slavna zapeljivka je tudi pri 52. letih vredna greha

E.R.
27. 08. 2024 01.30
0

Bila je seks simbol 90. let prejšnjega stoletja, s svojo pojavo pa še danes buri moško domišljijo, kjerkoli se pojavi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pevka Katy Perry je priredila gala slavje ob predstavitvi svojega novega albuma, na zabavi v zahodnem Hollywoodu pa se je pojavilo ogromno pripadnikov ameriške smetane. Med gostjami je bila tudi Carmen Electra, seks simbol 90. let in zvezda nekoč izjemno popularne serije "Obalna straža".

Carmen Electra je na zabavo prispela v zelo zapeljivi, čeprav nekoliko kičasti opravi, s katero je poudarila svoje atribute.

Njena majica se je v bazenu zmočila, skozi se je videlo vse
Preberi še
Njena majica se je v bazenu zmočila, skozi se je videlo vse

Carmen je aprila letos praznovala 52. rojstni dan, a je še vedno videti fenomenalno in enako privlačno kot na začetku svoje kariere. Čeprav se ta dama ne more pohvaliti z izjemnim igralskim talentom, sta jo njen lep videz in prirojena seksipilnost povzdignila v eno najbolj prepoznavnih žensk  90. let prejšnjega stoletja.

Burna, strastna ljubezen Carmen Electre in Dennisa Rodmana, vendar je njun zakon trajal le 9 dni!

Svojo slavo je požela tudi zaradi svojega burnega ljubezenskega življenja, afer z znanimi moškimi in turbulentnega razmerja z bivšim možem Dennisom Rodmanom, s katerim je bila poročena le devet dni, če verjamete ali ne! Par si je namreč leta 1998 izmenjal zaobljube v kapeli v Las Vegasu, a je Rodman kmalu vložil tožbo za razveljavitev z navedbo, da ni bil trezen, ko se je poročil s Carmen.

To je ženska, s katero je Ben Affleck varal bivšo ženo
Preberi še
To je ženska, s katero je Ben Affleck varal bivšo ženo

Slavni košarkar je videl Carmen Electro na naslovnici "Playboya", nakar je postal obseden z njo; klical jo je več dni, dokler ni privolila, da gre z njim ven. To se je sprevrglo v strastno romanco, leta kasneje pa je Rodman sam priznal, da sta imela "neverjetno" spolno življenje. Tudi igralka pa je nekoč razkrila anekdoto, ki morda najbolje ponazarja, kako noro se je parček zabaval svoj čas.

carmen electra, dennis rodman
carmen electra, dennis rodman FOTO: Profimedia

"Nekega dne, ko so imeli Bullsi prost dan in odmor od treningov, mi je Dennis rekel, da ima zame presenečenje. Zavezal mi je oči in usedla sva se na njegov motocikel. Ko mi je končno snel prevezo z oči, sva stala v njihovih prostorih za vadbo, na osrednjem igrišču. Počutila sva se kot dva otroka v trgovini s sladkarijami. Seksala sva povsod – v sobi za fizioterapijo, na igrišču. Če sem iskrena, mislim, da še nikoli prej ni tako trdo delal v njegovem življenju," je nekoč rekla Carmen.

Po razpadu ljubezni z Rodmanom je bila poročena s kitaristom Davom Navarrom, ta zveza pa je trajala tri leta. Po tem se je zaročila z glasbenikom Robom Pattersonom, a do poroke zaradi njegove nezvestobe ni prišlo. Po tem romantičnem brodolomu je padla v objem Simona Cowella, s katerim sta se leta 2013 razšla. Od takrat ni veliko znanega o njenem ljubezenskem življenju.

Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo
Preberi še
Tolikokrat na teden je moral Ben Affleck skočiti med rjuhe z J.Lo

"Zgradite svojo samozavest z delom na sebi in se ob tem dobro počutite"

Dejstvo je, da je gospa Elektra videti fenomenalno, a zanika, da bi se poslužila kakršnegakoli lepotnega posega. Trdi, da je skrivnost njenega videza stroga dieta, veliko vode in skrbno izbrana rutina nege kože, ki jo uporablja že 20 let.

Pred nekaj leti je Carmen izdala tudi priročnik "Kako biti seksi", da bi ženskam po vsem svetu pomagala vzljubiti sebe in svoje telo. "Vsak ima na sebi nekaj, kar mu ni všeč, tudi manekenke, filmske in rock zvezde. Zgradite svojo samozavest tako, da delate na sebi in se ob tem dobro počutite. Želela sem spodbuditi ženske," je takrat dejala.

Nekoč je bila ena najlepših igralk, a poglejte jo danes
Preberi še
Nekoč je bila ena najlepših igralk, a poglejte jo danes

Igralka je našla še en način, kako dame spodbuditi k bolj seksi - lansirala je kolekcijo spodnjega perila, ki jo je ustvarila tako, da lahko vsaka ženska najde nekaj, kar ji pristaja.

"Mislim, da ima vsaka ženska dele telesa, zaradi katerih se počuti samozavestno, pa tudi druge dele, zaradi katerih se počuti manj udobno. Morate poznati svoje telo in vedeti, kako želite izgledati. To naredite tako, da preizkusite vse. Ljubim steznike, razen če sem doma, potem želim nekaj udobnega in mehkega, a pomembno je, da nosiš tisto, v čemer se najbolje počutiš," je zaključila.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572