Moskisvet.com
Branko Čakarmiš

Novice

Branko Čakarmiš: Čas je za moškega!

N.J.
26. 09. 2014 08.28
5

Na televizijske ekrane prihaja nova sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent. Letos bodo na žirantskih stolih sedeli Rok Golob, Ana Klašnja in – seveda – Branko Čakarmiš, ki nam je zaupal, kaj bo letos novega.

Branko Čakarmiš
Branko Čakarmiš FOTO: PRO PLUS

Do sedaj so v šovu Slovenija ima talent slavila dekleta. Branko Čakarmiš je zaupal, da si letos le želi, da bi se dogodki odvili malce drugače. "Moja letošnja želja je, da bi za spremembo odkrili super moški talent z možnostjo, da postane zmagovalec. Po vrsti ženskih zmagovalk je mogoče prišel čas za moškega na vrhu." Namesto Damjana Damjanoviča bo letos poleg njega in Ane Klašnja sedel Rok Golob. Zanimalo nas je, kdo bo strog, kdo bo prijazen? A kot pravi, bo kot žirant tudi letos ostal zvest sam sebi in ne bo igral nobene vloge bodisi pretirano prijaznega bodisi pretirano strogega žiranta. "Z Rokom si nisva nič delila vlog, saj v žiriji ne igrava vlog, temveč bova takšna kakršna sva tudi sicer. Po prvih snemanjih imam občutek, da sva oba prijazno stroga," je povedal z nasmeškom na obrazu.

Obeta se nam še ena zanimiva sezona!

Kakšni bodo letošnji talenti, si lahko pogledate že to nedeljo, 28. septembra ob 20. uri na POP TV!

In kaj bo letos novega?

"Ključna novost letošnjih talentov je zlati gumb, ki ga lahko vsak žirant pritisne samo enkrat in tekmovalec se neposredno uvrsti v polfinale. Pa ne glede na to, kaj si ostala dva žiranta mislita o tem" je zaupal Čakarmiš. "Verjetno bodo to zelo posebni, zelo čustveni nastopi za vsakega člana žirije."

Glede na to, da sam ni ne pevec in ne plesalec, pravi, da pri odločanju vseeno ima težav. "Na nastopajoče gledam celostno, v glavi je vedno vprašanje: ali je ta talent televizijsko zanimiv. Ima dovolj volje, da se preizkusi v show biznisu?" pojasnjuje.

Slovenija ima talent
Slovenija ima talent FOTO: Aleš Bravničar

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630