Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bujne Kate se je nemogoče naveličati

J.V.
14. 06. 2013 15.50
17

Poletje je v polnem zamahu in tokrat je z bujnimi oblinami, ki so kipele iz njenega belega bikinja, postregla Kate Upton. 21-letnico, ki so jo v preteklosti že večkrat označili za preveč vulgarno, so ujeli na na snemalnem prizorišču njenega novega filma v Hamptonih v New Yorku. Lepotica, ki je lani krasila naslovnico revije Sports Illustrated, se je po peščeni plaži sprehajala kot po modni pisti in ponosno razkazovala svoje ženske čare, ki dokazujejo, da je časov anoreksičnih lepotic zagotovo konec in da so obline zopet 'in'!

Ameriška manekenka in igralka Kate Upton zadnje čase zopet vzbuja veliko pozornosti s svojimi ženskimi čari. Lepotička se je pred kratkim razgalila za priljubljeno znamko spodnjega perila Victoria's secret, včeraj pa paparace razveselila z izbiro miniaturnega belega bikinija, ki je komaj prekril njeno prekipevajoče oprsje. Po čofotanju med valovi, se je Kate vrnila k njenemu ležalniku, kjer si je delila poljub z njenim soigralcem, ki v filmu igra prešuštniškega fanta Cameron Diaz.

Ujeta na intimni večerji

Sicer pa so se te dni pojavila namigovanja, da naj bi bila Kate že nekaj časa v romanci s plesalcem Maksimom Chmerkovskiyem. Slavni parček naj bi v ponedeljek praznoval Katin rojstni dan z romantično večerjo v New Yorku. "Vse je še zelo sveže,“ je za ameriške medije povedal vir blizu para. "Spoznala sta se preko prijateljev. Ravno začela sta se sestajati.“ Po poročanju očividcev sta se zaljubljenca pod mizo ves čas držala za roke in si izmenjavala nežnosti. "Bila je zelo intimna večerja.“ Ko so o njuni romanci povprašali njune javne predstavnike, je ti niso želeli komentirati, eden izmed Katinih prijateljev pa je dejal, da se poznata že dolgo časa in sta le dobra prijatelja.

Preveč vulgarna za televizijo

Kate velja za eno izmed najbolj seksapilnih manekenk na svetu, njene obline pa so v preteklosti že večkrat označili za prevroče in jih cenzurirali. Lani so prepovedali predvajanje reklame, katere glavna zvezda je prav Kate, saj naj bi bilo njeno oprsje preveč bujno za male ekrane. Za vulgarno je bila označena tudi njena reklama, v kateri lepotica je hamburger, tarča kritik pa je postala tudi zaradi njenih kilogramov. Nekateri so namreč prepričani, da bi Kate lahko izgubila vsaj deset kilogramov in da je premočna.


 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578