Moskisvet.com
Brooke Shields

Novice

Pri 10 letih je prvič pozirala gola, mati je zraven navdušeno gledala

E.R.
13. 10. 2024 01.00
0

Razkrivamo temno plat slavne igralke, ki je pred nekaj dnevi blestela na podelitvi nagrad za žensko leta.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Sinoči je v zlati obleki in zlatih čevljih blestela na podelitvi nagrad za žensko leta revije Glamour. Slovesnost je potekala v New Yorku, Brooke Shields pa se je na rdeči preprogi pridružila njena hči Rowan, ki je nosila bleščečo obleko.

Brooke Shields (59) je danes na javni sceni veliko bolj prisotna kot v zadnjih desetih letih. Zaslovela je po vsem svetu, sledil je premor, nato pa se je začela nova etapa njene kariere, ki ji je sledil nov modni stil, nove vloge, a tudi zgodba o najtežjem delu poti do slave.

Brooke Shields mnogi povezujejo z lepoto, glamurjem in sijajno kariero, vendar ima zgodba tudi temno plat, o kateri je spregovoril dokumentarni film Pretty Baby: Brooke Shields, v katerem je igralka odkrito spregovorila o maminih bizarnih odločitvah. Takrat je bila z njo tudi njena hči Rowan.

Brooke Shiels je takrat dejala, da svojim otrokom sama ne bo nikoli dovolila, da sodelujejo pri dejanjih, katerim je bila sama izpostavljena kot otroška zvezdnica.

Brooke je bila stara le 11 let, ko je leta 1978 igrala prostitutko v filmu Pretty Baby. Scenarij je zahteval, da poljubi igralca Keitha Carradina, ki je bil takrat star 27 let.

Terri Shields, mati Brooke Shields, je mirno stala in opazovala prizor, medtem ko je Keith deklici zagotavljal, da je vse le igra.

Njen oče je tihotapil droge, mama je bila prostitutka
Preberi še
Njen oče je tihotapil droge, mama je bila prostitutka

"Ne vem, zakaj je mislila, da je vse v redu. Ne vem", je o svoji materi dejala Brooke Shields za Sunday Times. Spomnimo, Terri Shields je umrla leta 2012 v starosti 80 let po dolgem boju z demenco.

"To je otroška pornografija! Bi nam to dovolila, ko smo bili stari 11 let?" je Rowan vprašala, ki je v solzah odgovorila: "Ne."

"Težko mi je bilo ne opravičevati dejanj svoje mame, a ko so vprašali, sem si mislila: "O, bog, to moram priznati. Ampak ne vem, zakaj je mislila, da je vse v redu," je dejala Shieldsova, ki ne skriva, da njenima otrokoma nikoli ne bi dovolila, da bi gledala Pretty Baby.

Slovenski bordel je odprl svoja vrata
Preberi še
Slovenski bordel je odprl svoja vrata

Brooke Shields je bila stara le 10 let, ko je gola pozirala za Playboy, pri 14 pa je postala najmlajša manekenka na naslovnici Voguea.

Hollywoodska zvezdnica je svoji hčerki dobila z možem Chrisom Henchyjem, s katerim je poročena od leta 2001.  Do leta 1999 je bila igralka poročena z Andreom Agassijem.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607