Moskisvet.com
Tetoviranje

Novice

Podarjamo tetoviranje!

M.S.
17. 05. 2022 07.00
0

Bi si rad omislil tetovažo? Mednarodna tattoo konvencija se po dveletnem prisilnem počitku zaradi epidemije covida-19 vrača na kraj zločina. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo potekala že trinajstič. Tam boste imeli prihodnje dni enkratno priložnost, da spoznate umetnost poslikave telesa, dobite želeno tetovažo, pirsing ipd. ali odgovore na vprašanja, in to iz prve roke. Ponujamo vam priložnost, da se do vstopnice za prireditev, na kateri se bodo še enkrat na enem mestu zbrali mojstri in ljubitelji tetoviranja, pirsingov in rockabillyjevske scene, dokopljete brezplačno. Še več: nekomu od vas bodo tatu naredili brezplačno. Poleg tega podarjamo še tri vstopnice za konvencijo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Razmišljate o tatuju? Se vam zdi to predrag ''špas''? Morda pa vam ga naredijo brezplačno. Tetoviranje je prastara obrt, ki ima še danes številne privržence. Za nekatere je tatu modni dodatek, za druge pa izrazno sredstvo, s katerim kažejo svoj pogled na svet. In kje boste našli najboljše umetnike, če ne na mednarodni tattoo konvenciji? Ti se bodo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani znova zbrali med 20. in 22. majem 2022, ko se tja po dveh covidnih letih vrača tetovatorska smetana. Vanjo sodijo tudi Slovenci, med njimi Dejan Marič, dobitnik ene najprestižnejših nagrad na svetu, Best of the Show 2015. Priznanje je prejel na največji tovrstni konvenciji na svetu v Las Vegasu.

Konvencija se po dveh letih vrača na sceno.
Konvencija se po dveh letih vrača na sceno. FOTO: Shutterstock
Tetovaže, ki opominjajo na pomen duševnega zdravja
Preberi še
Tetovaže, ki opominjajo na pomen duševnega zdravja

Da pa vas ne bi le dražili, vam ponujamo tri brezplačne vstopnice za 13. mednarodno tattoo konvencijo (13th International Slovenia Tattoo Convention) in izdelavo tatuja v vrednosti 100 evrov (tatu bo nagrajenec/-ka prejel/-a po dogovoru z umetnikom, in ne na konvenciji)! Na prireditvi bo svoje delo predstavilo več kot sto tujih in domačih tetovatorjev in umetnikov pirsinga. Obiskovalci se boste lahko dali tetovirati ali si napraviti pirsing ali pa se boste z umetniki dogovorili za kasnejši termin.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ali tatu vpliva na potenje?
Preberi še
Ali tatu vpliva na potenje?
Osvojite tetovažo v vrednosti 100 evrov.
Osvojite tetovažo v vrednosti 100 evrov. FOTO: Shutterstock
Miti in resnice o tetovažah
Preberi še
Miti in resnice o tetovažah

Glavnim akterjem konvencije se bodo pridružili glasbeniki in plesne skupine. Napovedane so skupine Dance Laides, Hoops Dance in Tribal Fusion Belly dance Manca Pavli & Amaya DC. Za glasbo bo poskrbela skupina Jacksoni, medtem ko bo Lessandra Volk plesala ob drogu.

Tattoo artist Uroš Grahek: stranke, ki so želele tatuje na teh mestih, so dobile košarico
Preberi še
Tattoo artist Uroš Grahek: stranke, ki so želele tatuje na teh mestih, so dobile košarico

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630