Moskisvet.com
Brad Pitt

Odnosi

Medtem, ko je snemal film, je izvedel skrajno žalostno novico

E.R.
23. 07. 2024 02.00
0

Brad Pitt se trenutno nahaja na Madžarskem, kjer pa ga je med snemanjem filma povsem šokirala novica o njegovi hčerki, ki jo je prebral v časopisu.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Hčerka igralca Brada Pitta (60) in igralke Angeline JolieShiloh Jolie-Pitt, je pred dvema mesecema vložila zahtevo za črtanje priimka 'Pitt' iz svojega polnega imena, sedaj pa je stopila še korak dlje. Ker je Shiloh vztrajala pri spremembi očetovega priimka, je v Los Angeles Timesu objavila še članek, da je vložila zahtevo za spremembo imena v 'Shiloh Jolie', poroča People.

Ljubila je žensko, pristala na psihiatriji, nato pa speljala moža kolegici
Preberi še
Ljubila je žensko, pristala na psihiatriji, nato pa speljala moža kolegici

V skladu s kalifornijsko zakonodajo mora oseba, ki spremeni svoje ime, zahtevo objaviti v lokalnem dnevnem časopisu. Po poročanju tujih medijev bo njena prošnja zagotovo odobrena.

Od zdaj naprej boste Angelino Jolie gledali samo še v dekolte
Preberi še
Od zdaj naprej boste Angelino Jolie gledali samo še v dekolte

Druga hči nekdanjih zakoncev, Vivienne, je sledila njenim stopinjam  in se odločila, da ne želi imeti nobenih odnosov z očetom. Na plakatu za predstavo 'The Outsiders' je bila namesto Vivienne Jolie-Pitt, kot se že leta predstavlja, podpisana samo kot Vivienne Jolie. Ali je uradno spremenila priimek, še ni znano. 

Angelina Jolie na podelitvi nagrad tony s hčerko Vivienne
Angelina Jolie na podelitvi nagrad tony s hčerko Vivienne FOTO: Profimedia

Njuna najstarejša hči Zahara se je pred nekaj meseci predstavila le z maminim priimkom, njun sin Maddox pa menda v neuradnih dokumentih ne uporablja priimka Pitt.

Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina
Preberi še
Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina
Družina Jolie-Pitt nekoč
Družina Jolie-Pitt nekoč FOTO: Profimedia

Spomnimo, Angelina je leta 2016 vložila zahtevo za ločitev od Brada in zahtevala polno skrbništvo nad njunimi otroki – Zaharo, Maddoxom,  Paxom, Shiloh, Knoxom in Vivienne. V kakšnem odnosu sta otroka trenutno z očetom, ni znano. Mimogrede, ločitev Angeline in Brada še vedno ni zaključena, čeprav sta od leta 2019 uradno samska.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616