Moskisvet.com
Lilian de Carvalho Monteiro je nova žena Borisa Beckerja.

Novice

To je ženska, ki je ukrotila enega največjih športnikov na svetu

E.R.
18. 09. 2024 01.00
0

Nekdanji teniški as Boris Becker se je na skrivaj poročil. V svoje okove ga je prikovala 22 let mlajša lepotica.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nemški Vogue je objavil prve fotografije s poroke teniške legende, ki je pred oltar stopila v Portofinu. Boris Becker je bil v bež obleki s črnim metuljčkom, Lilian pa je blestela v poročni obleki z razgaljenimi rameni, ki je poudarila njeno izklesano postavo. Po poročanju ugledne modne revije se je slovesnosti udeležilo 85 gostov.

Med njima je pol metra razlike, to jima v spalnici ne povzroča težav
Preberi še
Med njima je pol metra razlike, to jima v spalnici ne povzroča težav

"Vedela sem, kaj hočem, a poročna obleka se je morala ujemati z okolico. Ko sva se odločila za Portofino, sem poklicala prijatelja Andreo Raviellija. Je zelo kreativen, dela v modni industriji in zelo sva si blizu. Že od študija v Rim sva bila najstnika, ko sem mu, ko je risal obleke, rekla, da bo nekega dne, ko se bom poročila, oblikoval mojo poročno obleko," je Liliana povedala za nemški Vogue. 

Lilian de Carvalho Monteiro, analitičarka ocene političnega tveganja, se je rodila v afriški republiki So Tomé in Príncipe in je hči Victorja Monteira, nekdanjega obrambnega ministra te republike, ki je leta 2014 kandidiral tudi za predsednika države.  Šolala se je v Rimu in Londonu, ima tri univerzitetne diplome, govori pet jezikov in je lastnica milanskega podjetja Monforte Communications.

Skupaj sta se preselila v Milano, potem ko je bil Becker izpuščen iz zapora, kjer je odslužil osem mesecev od dveinpolletne kazni zaradi premoženjske prevare.

Nekdanji teniški igralec na skrivaj zaprosil 23 let mlajšo
Preberi še
Nekdanji teniški igralec na skrivaj zaprosil 23 let mlajšo

"Preživel sem zaradi njene ljubezni. Ja, ona je velika ljubezen mojega življenja. In upam, da bom vedno ostal z njo," je dejal slavni nemški teniški igralec in nekdanji sodelavec Novaka Đokovića.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578