Moskisvet.com
Joanna Krupa

Novice

Bolj stara, bolj nora

N.J.
11. 06. 2013 09.05
1

Joanna Krupa je več kot očitno potrebna medijske pozornosti. Tokrat jo je vzbudila s svojo 'provokativno fotografijo', na kateri v naročju drži seks lutko in 'dildota'. Kot da to še ne bi bilo dovolj, je zraven pripisala še: "Zaljubljena sem!"

Joanna Krupa
Joanna Krupa FOTO: Profimedia
Seksi igralka in manekenka poljskega rodu Joanna Krupa je slavna postala predvsem zahvaljujoč resničnostnim šovom, v katerih je sodelovala. Svojo priljubljenost pa še povečuje z objavami na družbenih omrežjih. Nazadnje se je tako odločila pritegniti pozornost s fotografijo, na kateri v naročju drži seks lutko 'moškega spola' in dildota, pod fotografijo pa je pripisala, da je zaljubljena.

Kakor koli že, vroče fotografije 34-letni lepotički niso tuje. Nedavno so jo namreč ujeli, kako si je privoščila nekaj intimnih trenutkov s svojim partnerjem, razgalila pa se je tudi že v komercialne in dobrodelne namene. Nekajkrat je tako gola krasila priljubljeno moško revijo, saj je bila včasih Playboyeva zajčica, svoje telo pa je pokazala tudi za organizacijo PETA.

Najbolj seksi

Joanna je bila s strani medijev že večkrat izglasovana za eno najbolj seksi žensk na svetu. Avstralske, ameriške, južnoafriške, francoske in nemške revije so jo tako okronale za 'najbolj privlačno žensko na svetu', 'najbolj seksi top model na svetu', v Playboy pa so jo imenovali tudi za najbolj seksi model za kopalke na svetu. Svojo privlačnost je med drugim razkazovala tudi na programu E! v oddaji 'Sexiest People', kot kaže pa njena lepota še dolgo ne bo pozabljena.
 

Joanna Krupa
Joanna Krupa FOTO: Profimedia

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578