Moskisvet.com
Melania Trump - 1

Novice

Bogata slovenska lepotica izziva?

N.J.
14. 11. 2014 13.57
17

Lepotička slovenskih korenin Melania Trump je vselej veljala za bolj konzervativno, zadnje čase pa preseneča z bolj seksi objavami na socialnem omrežju.

Nekateri se sprašujejo, ali je lepotička v krizi srednjih let in na ta način poskuša pritegniti pozornost, ali pa morda le draži svojega bogatega moža Donalda Trumpa. Pred časom se je šušljalo, da naj bi se par znašel v krizi in da načrtujeta ločitev, a so govorice kmalu poniknile predvsem po Melanijini zaslugi, saj je začela objavljati med drugim tudi fotografije, na katerih sta skupaj in sta videti srečna.

Slavnemu paru se je v zakonu rodil sin Barron, do nedavnega pa sta se uspešno izogibala rumenim medijem. Lani so zaokrožile govorice, da naj bi se Donald zagrel za srbsko tenisačico Ano Ivanović, ki velja za eno najlepših športnic na svetu. A tudi tedaj so govorice kmalu poniknile, Melania in Donald pa sta se v javnosti še naprej pojavljala kot srečen par.
 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616