Moskisvet.com
''Rada se slačim in to lahko storim kjerkoli'' - 2

Novice

V trojčku z zvezdnikom?!

J.V.
22. 05. 2013 08.13
3

Jodie Marsh je najslavnejša britanska bodybuilderka, ki izkoristi vsako priložnost, da pokaže svoje mamljive obline. V preteklih letih je že nekajkrat gola pozirala za revijo ZOO, v kateri je spregovorila tudi o svojih divjih posteljnih igricah. V enem izmed intervjujev je razkrila tudi to, da je pred leti, ko je delala kot plesalka v erotičnem klubu, zavrnila trojček s slavnim hollywoodskim zvezdnikom.

Pred nekaj leti se je začela intenzivno ukvarjati z bodybuildingom.
Pred nekaj leti se je začela intenzivno ukvarjati z bodybuildingom. FOTO: Twitter
Britanska starleta je pred kratkim znova odvrgla vse krpice in svoje moške oboževalce počastila z novim setom golih fotografij, objavljenih v eni izmed priljubljenih moških revij. V njej je Jodie razkrila tudi nekaj pikantnih podrobnosti iz svojega divjega spolnega življenja. "Spomnim se, da sem pred nekaj leti k sebi domov odpeljala zelo slavnega moškega. Spravila sem ga na posteljo, vklopila pornofilm in se odšla preobleč," pravi mišičasta zvezdnica in doda: "Ko sem se vrnila v spalnico v popolni perverzni bondage opravi, je v trenutku izgubil j***." Pozneje ji je priznal, da ga je bilo preveč strah, kaj mu bo naredila. "Nisem mogla verjeti. To je bilo zame normalno vedenje," iskreno priznava Jodie. "Najbolj smešno je, da so vse ženske navdušene nad njim in da je poznan kot ženskar."

Zavrnila trojčka z zvezdnikom

Zvezdnik ni edini slavni moški, ki jo je v preteklosti poskušal spraviti med rjuhe. "Ko sem delala kot plesalka, sem imela celo vrsto slavnih strank, ki so prišle samo zato, da bi dobile ples od mene, in prejemala sem najrazličnejše ponudbe," v reviji razkriva bodybuilderka. "Bil je en zelo slaven moški, ki mi je ponudil 10 tisoč funtov, da bi šla z njim nazaj v hotel, in še en, ki je mene in prijatelja prosil, naj greva z njim trojčka. Seveda sva to odklonila," je dejala Jodie in dodala, da je imel zvezdnik doma otroke in je bil poročen. Zvezdnica, ki je bila skoraj dve leti v celibatu, ker ni našla pravega moškega, trdi, da si ne želi biti z nobenim zvezdnikom. "Zvezdniki me ne zanimajo. Vedno so mi bili bolj všeč normalni moški z normalnimi službami."

Jodie Marsh - 4
Jodie Marsh - 4 FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549