Moskisvet.com
Maja Pavlović - 2

Novice

Bo seksi Maja P. nova premierka?!

N.J.
21. 08. 2014 07.58
10

Maja Pavlović je 23-letna študentka iz Čačka in srbska šampionka v fitnes tekmovanju. V izjavi za javnost je dejala, da si želi nekoč postati premierka in da je njena glavna vzornica Margaret Thatcher.

Maja Pavlović - 2
Maja Pavlović - 2 FOTO: Facebook
Pavlovićeva je članica Socialistične stranke Srbije in članica mestnega sveta v Čačku. »Meni se je politika preprosto zgodila,« je povedala za Dnevnik.hr. »Nisem načrtovala ukvarjati se s tem, toda želja, da pri nečem sodelujem in da nekaj spremenim, je botrovala temu, da sem se politično aktivirala. SPS ima program, ki mi najbolj odgovarja, ko gre za politične zadeve,« je še pojasnila. »Želim si Srbijo videti kot moderno demokratsko in bogato državo, ki jo v svetu spoštujejo, in vse, kar bom počela, bo s tem namenom.«

Maja menda meni, da bi se morale ženske v politiki bolj angažirati. »Sem pripadnica lepšega spola in mislim, da bi morale ženske pokazati svojo profesionalnost. Definitivno bi moralo biti več žensk v politiki,« meni.

Maja se sicer v petem letniku medicine v Kragujevcu šola za kardiologinjo, med študijem pa kot fitneserka osvaja laskave nazive, pripravlja se tudi na svetovno prvenstvo v fitnesu in bodybuildingu, ki bo v Kanadi. Kot pravi, ljudje na njen videz nimajo negativnih odzivov. Dekleta jo menda pogosto sprašujejo za nasvete, medtem ko jo moški požirajo s pogledi. Ko gre za paciente, pa lahko sklepamo, da je kar nekaj takih, ki si izmislijo, da so bolni, samo da jih pregleda. A brez skrbi – tudi če ob njej zastane srce, to ni nobena težava, saj je na dobri poti, da postane kardiologinja ...

Maja Pavlović - 1
Maja Pavlović - 1 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549