Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bo medijem prodal njene gole fotografije?

U.S.
21. 03. 2013 11.08
18

Alex Reid svoji nekdanji ženi, prsati starleti Katie Price rad nagaja. Potem ko ji je pred časom ukradel mobitel, na katerem je imela shranjenih kar nekaj žgečkljivih fotografij, ji zdaj grozi, da jih bo prodal eni od medijskih hiš in z njimi bogato zaslužil.

Noseča starleta Katie Price je povsem iz sebe. No, vsaj tako trdi, čeprav je, roko na srce, tudi sama v preteklosti že večkrat namerno kaj 'zakuhala', da se je o njej govorilo in pisalo. 34-letnica ima sicer s svojim nekdanjim možem Alexom Reidom dober odnos, poslabšati pa bi ga utegnilo njegovo zadnje izsiljevanje, saj svoji nekdanji ženi grozi, da bo medijem prodal njene gole fotografije.

"Ljubosumen je name. Vse to počne, da bi razjezil mojega moža, striptizerja Kierana Haylerja. Poleg tega me s seksi fotografijami pravzaprav izsiljuje," je potožila starleta, ki se vsaj navidezno boji, da bi katera od spornih fotografij res prišla v medije. Zvezdnica naj bi boksarja že prijavila policiji zaradi kraje in izsiljevanja. "Lahko potrdimo, da preizkujemo obtožbe, ki so vezane na kršitev zasebnosti. Podan je bil sum kaznivega dejanja – tatvine in izsiljevanja. Več v tem trenutku ne moremo razkriti," so v sporočilu za javnost zapisali predstavniki londonske policije.

Jordan se je končno malo umirila in si večjih škandalov niti ne želi, so britanskim medijem zaupali njeni prijatelji. Svojo srečo je zdaj našla v objemu striptizerja Kierana Haylerja, s katerim se je pred dvema mesecema poročila, z njim pa pričakuje tudi otroka. "Razočarana je, ker se je končno umirila," so medijem povedali njeni prijatelji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578