Moskisvet.com
Georgia May Jagger oglašuje parfum

Novice

Bo komaj 17-letni Kardashianovi uspelo?

U.S.
27. 04. 2013 10.18
20

17-letna Kendall Jenner, ki si za razliko od svojih slavnih polsester želi zgraditi lastno kariero, ima velike sanje. Če so njene sestre nesporne kraljice resničnostnih šovov, je najmlajša Kardashianova odločena, da uspe v svetu mode. Rada bi postala Victorijin angelček. Pa ji bo uspelo?

Da ima mlada Kendall Jenner velik potencial, ni nič novega. Že kot najstnica je deležna tolikšne medijske pozornosti, o kateri lahko nekateri samo sanjajo, poleg tega pa se lahko pohvali z zavidljivim stasom, ki bi ji v svetu mode lahko prišel še kako prav.

Svoje neizživete sanje je zdaj 17-letnica zaupala ameriškim medijem. Po sodelovanju s fotografom Russellom Jamesom, ki dela za Victoria's Secret, je mladenka povedala, da bi v prihodnosti zelo rada postala eden od slavnih angelčkov. "To so že od nekdaj moje sanje. To bi bila zame zelo velika stvar."

Poleg Kendall pa si med slavne angelčke želi tudi hči glasbenika Micka Jaggerja Georgia May, ki s svojimi 21 leti že osvaja svet mode. Da se mladenka pred kamerami odlično znajde, je dokazala v zadnji reklami, ki jo je posnela. V njej z omamno dišavo zapelje mladeniča, ki se njenim čarom kar ne more upreti.

V svetu mode ni popolna novinka

Kendall je pred časom že pozirala za nov katalog blagovne znamke PacSun in se sprehodila po modni brvi za Sherri Hill na newyorškem tednu mode. Fotografi jo obožujejo, zato je le še vprašanje časa, kdaj jo bomo znova videli na kakšni naslovnici. V svet šovbiznisa pa bi rada stopila tudi njena sestra Kylie. "Res je, da sva sestri, a se precej razlikujeva. Vsega pač ne moreva početi skupaj. Ona v resnici noče biti manekenka, bolj si želi postati televizijska osebnost, tudi zato sva si tako različni."

Georgia May Jagger oglašuje parfum
Georgia May Jagger oglašuje parfum FOTO: You Tube

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578