Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bizarno! Trdi, da je pretepeno ženo napadel duh!

S.R.
24. 01. 2012 09.02
0

Zagotovo eden najbolj izvirnih izgovorov, kar smo jih kdaj slišali. Potem ko je policija v Wisconsinu aretirala moškega, ker naj bi pretepel svojo ženo, si je izmislil prav poseben izgovor. Krivi naj bi bili namreč duhovi.

Da, prav ste slišali, namesto klasičnega izgovora, da ga je k dejanju nagovoril hudič, je moški policistom povedal, ''da je ženo napadel duh''. Vse skupaj se je zgodilo v soboto, 21. januarja, okoli osme ure zvečer. Šerifova pisarna v okrožju Fond du Lac v zvezni državi Wisconsin je dobila klic o domnevnem nasilju v hiši zakoncev West. Po prihodu na prizorišče so policisti našli 41-letnega Michaela Westa in njegovo ženo, ki je krvavela iz nosu in jokala. Policistom je povedala, da jo je mož dvakrat poskusil zadaviti, ko pa je hotela poklicati policijo, jo je še udaril v obraz. Kot bi lahko pričakovali, je West policistom izjavil, da je žena poškodbe dobila zaradi ''več zaporednih padcev''. Policisti takšnim izjavam seveda niso verjeli in so na Michaela malce pritisnili. Mož je nato kmalu spremenil svojo izjavo in policistom rekel, da je za vse skupaj ''kriv duh''. No, če je že bil duh, zagotovo ni bil vsem znani Casper, saj slednji zveni kot zelo prijazen duhec. Seveda se je kaj hitro razkrilo, da ima West težave z alkoholom, prav tako pa tudi ni prvič, da je napadel ženo.
Policisti so Michaela Westa priprli in ga obtožili napada, zlorabe, razgrajanja in upiranja aretaciji. Do obravnave se bo nasilni mož tako hladil za rešetkami, njegova varščina pa je postavljena na 770 evrov (1000 ameriških dolarjev). Ko ga v roke dobi sodnik, pa bo kazen najverjetneje še veliko hujša. Izgovori o duhovih na sodišču namreč ponavadi ne zaležejo kaj dosti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549