Moskisvet.com
Princ Harry in Chelsy Davy

Novice

To je razlog, zakaj sta se s princem Harryjem razšla

N.J.
01. 07. 2016 09.16
3

Britanski princ Harry in lepa svetlolaska Chelsy Davy sta bila dolgo v zvezi. Večkrat sta se razšla in nato znova segla drug drugemu v roko, a skupaj je zveza trajala kar 7 let. V Zimbabveju rojena Chelsy, ki je nedavno izdala svojo linijo nakita, je končno spregovorila, kako je bilo, ko sta bila s princem par.

Princ Harry in Chelsy Davy
Princ Harry in Chelsy Davy FOTO: Reuters

Svojo izkušnjo s Harryjem je opisala kot 'strašljivo'. »Vsega je bilo preveč: noro, strašljivo, neprijetno. Posebej težko mi je bilo, ko sva imela težave. Tega nisem zdržala,« je zaupala v intervjuju za The Times. Chelsy se je opisala kot 'preprosto dekle', ki se je težko spopadalo z vsem nadzorom. »Trudila sem se biti povsem običajna najstnica, a je bilo grozno,« je še dodala Davy, ki je Harryja spoznala leta 2004.

Par sta bila vsega približno 7 let in večkrat sta skupaj obiskala afriško celino. V času, ko sta se sestajala, so ju ves čas nadlegovali mediji in jima sledili, še posebej težko pa je bilo, ko sta se leta 2010 razšla. Priznala je, da se je vrnila v rodni Zimbabve, da se je lažje spopadala s koncem zveze, da je sploh lahko prebolela vse skupaj, tokrat stran od soja žarometov. »Bilo je noro,« je povedala. »To je tudi razlog, zakaj sem se vrnila v Afriko. Tukaj je vse bolj mirno, vse je v redu.« 

Kaj pa Harry?

Chelsy je sicer ostala v stikih s Harryjem in se redno udeležuje najrazličnejših zabav kraljeve družine. Šest let po koncu njune zveze pravi, da sta si s Harryjem še vedno blizu in da bo tako ostalo za vedno. »Mislim, da bova vselej dobra prijatelja,« je pristavila za The Sunday Times.

Davy je bila prvo dekle, s katerim je bil Harry dlje časa v zvezi. Harry jo podpira pri njenih projektih in ji pomaga pri njenih novih poslih.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549