Moskisvet.com
Tatjana Dragović Ivanišević na plaži

Novice

Dragovićeva pozirala popolnoma gola

J.V.
22. 11. 2013 15.02
3

Manekenko Tatjano Dragović večina pozna kot nekdanjo ženo teniškega asa Gorana Ivaniševića. Par je pred nekaj meseci oznanil, da se po 17 letih zakona ločuje, Tatjana pa v samskem stanu očitno nadvse uživa. Lepotica se je razgalila za novo reklamno kampanjo in za boljšo promocijo pokazala vse svoje čare!

Tatjana Dragović Ivanišević na plaži
Tatjana Dragović Ivanišević na plaži FOTO: Instagram

Tatjana Dragović se je po ločitvi od teniškega igralca Gorana Ivaniševića vrnila v modne vode in pred kratkim posnela novo reklamno kampanjo za priljubljeno znamko nakita. Na črno-beli fotografiji hrvaška lepotica pozira popolnoma gola, na sebi pa ima le nekaj kosov nakita. Tatjana je tako svojemu bivšemu možu pokazala kaj zamuja in če je bila do sedaj samska, se bo to zagotovo kmalu spremenilo.

Slavna ločenka je sicer v preteklosti že večkrat dokazala, da so mladi nogometaši njena svetla točka. V času njenega zakona so menda Hrvatico ujeli med poljubljanjem z nogometašem Markom Šimićem, že nekaj tednov po ločitvi pa so hrvaški mediji poročali, da se je zapletla v vročo romanco z osem let mlajšim Nikom Kranjčarjem.

Tatjana Dragović Ivanišević - 3
Tatjana Dragović Ivanišević - 3 FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616