Moskisvet.com
Plakati, na katerih David Beckham v ozkih spodnjicah razkazuje svoje premoženje, so še vedno vsepovsod, kar ob živce spravlja nekdanjo spajsico Mel C.

Novice

Nekdanja spajsica šokirala: Dovolj imam Beckhamovega penisa!

U.S.
16. 04. 2013 13.26
14

Pevka Melanie Chisholm, bolj znana kot Mel C, se je v enem od zadnjih intervjujev spotaknila ob postavnega nogometaša Davida Beckhama. In kaj je nekdanjo "spajsico" zmotilo na njem? Ob živce jo spravljajo plakati, na katerih nogometaš ponosno v tesnih spodnjicah razkazuje moško premoženje.

Melanie Chisholm je mnenja, da so plakati, na katerih se slavni nogometaš David Beckham pojavlja v spodnjem perilu, prepogosti. Prav tako se ji zdi, da kampanja ni več nova in da bi jih počasi že lahko umaknili. Naveličana pogleda na njegovo moško premoženje je potarnala britanskim medijem.

"Čeprav si tega nikakor ne želim, ga videvam vsak dan, ker so plakati še vedno polepljeni vsepovsod. Moja želja pa res ni, da na vsakem koraku gledam Davida in njegov penis, ki ga razkazuje v spodnjem perilu," je povedala nekdanja članica priljubljene dekliške skupine Spice Girls.

Jezna je tudi na Victorio ...

39-letnica se zaveda, da so Beckhamovi danes "brand", ki se dobro prodaja, po drugi strani pa je prepričana, da s tovrstno zasičenostjo kvečjemu dosegajo negativne učinke prodaje in ne pozitivnih. "Kjer koli se pojavijo, so vse oči uprte v njih," je v nadaljevanju povedala Melanie in razkrila še, da je na nekdanjo članico Victorio kar malce jezna. "Zamerila sem ji, da se lani ni skupaj z nami pojavila na premieri muzikala Viva Forever. Mogoče sem malo ljubosumna nanjo, po drugi strani pa ji ne zavidam, saj živi pod stalnim pritiskom javnosti in mora na vsakem koraku biti brezhibna," je za konec razkrila pevka.

Plakati, na katerih David Beckham v ozkih spodnjicah razkazuje svoje premoženje, so še vedno vsepovsod, kar ob živce spravlja nekdanjo spajsico Mel C.
Plakati, na katerih David Beckham v ozkih spodnjicah razkazuje svoje premoženje, so še vedno vsepovsod, kar ob živce spravlja nekdanjo spajsico Mel C. FOTO: Reuters

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578