Moskisvet.com
Copa Del Rey

Novice

In zmaga gre v roke ...

N.J.
06. 12. 2013 08.47
12

Če se nogometaši na zelenicah borijo za žogo, pa so njihove žene odlične poznavalke zadnjih modnih smernic in najboljše stranke lepotnih salonov. Nogomet je tako šport, ki zadovolji prav vse okuse - športni navdušenci uživajo v igri, ženske v prepotenih telesih nogometašev, moški, ki šport postavljajo na stranski tir, pa se slinijo ob fotografijah partneric nogometašev.

Tako nastajajo takšne in drugačne lestvice, praktično ob vsakem prvenstvu. Bitka za naslov najlepše med ženami pa obstaja tudi znotraj vsakega posameznega kluba. Katere so lepotičke, ki podpirajo nogometaše Barcelone in katere med njimi veljajo za najlepše in najbolj vroče? Oglejte si jih v spodnji fotogaleriji! Katera vam je najbolj všeč?

Na Iberskem otoku bo zagrmelo!

Bitka pa se ne odvija zgolj med ženami, pač pa pomembne bitke te dni čakajo tudi nogometaše. Španski kraljevi pokal v tej sezoni doživlja že 110. izvedbo. Najuspešnejši klub v tem dolgoletnem tradicionalnem tekmovanju španskih klubov je Barcelona, ki je zmagala 26-krat, sledi jih Athletic Bilbao s 23 naslovi najboljšega. Kdo bo letos odnesel domov pokalno lovoriko najstarejšega španskega nogometnega tekmovanja, ki se trenutno sveti v vitrini madridskega Atletica? Ekskluzivno na VOYO si lahko danes (6.12.) in jutri (7.12.) ogledate štiri napete tekme:

6. 12. ob 20 h: Racing Santander – Sevialla

V Santanderju so bili vrsto let navajeni prvoligaškega nogometa, v tej sezoni pa nastopajo med tretjeligaši, kjer se borijo za mesto, ki bi jim ob koncu sezone omogočala vrnitev med drugoligaše. Sevilla je čvrsto zasidrana med špansko nogometno elito. V njej ji sicer vse ne gre po načrtih, zato bodo pokalno tekmovanje vzeli sila resno, saj si lahko v njem morda celo lažje priigrajo evropsko vstopnico v naslednji sezoni, kakor pa v prvenstvu.

6.12. ob 22h: Cartagena - Barcelona

Cartagena nastopa v skupini 4 španskega tretjeligaškega nogometa in ima zasedbo, ki se bo najbrž potegovala za preboj med drugoligaše. Trener Luis Tevenet s fanti proti Barceloni verjetno večjih možnosti za zmago in nastop v osmini finala nima, vseeno pa bo gostovanje aktualnih španskih prvakov najbrž pravi nogometni praznik za Cartageno in pokrajino Murcio, stadion Cartagonova pa bo pokal po šivih.

Če si neposrednega prenosa ne boste utegnili ogledati ali si boste zaželeli katero od tekem pogledati še enkrat, so vam posnetki tekem na voljo na VOYO!

7.12. ob 20h: Celta - Athletic Bilbao

Pri Celti so vse misli v tej sezoni usmerjene v prvenstvene obračune, v katerih en sam cilj, in sicer obstanek v ligi. Athletic bo na stadion Balaídos zelo nevaren. Baski namreč španski pokal jemljejo vsako sezono zelo resno, o čemer nenazadnje priča tudi njihovih 23 zmag v njem. Tudi v tej bodo skušali priti čisto do konca ter prekiniti sušo, ki traja že vse od leta 1984, ko so nazadnje držali cenjeni Španski kraljevi pokal v svojih rokah.

7.12. ob 22h: Olimpic Xativa - Real Madrid

Xàtiva premore vsega devetindvajset tisoč prebivalcev, a stadion La Murta, ki ima kapaciteto devet tisoč mest, bo zagotovo pokal po šivih. Zvezdniška zasedba madridskega Reala je v vseh pogledih velikanski favorit v obračunu z domačim tretjeligašem Olímpicom, ki mu v prvenstvu v skupini 3 ne gre prav dobro od rok in nog.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578