Moskisvet.com
image (28)

Novice

Nekoč misica, 5 let kasneje pa ...

N.J.
24. 02. 2016 08.07
28

... živi kot moški! Pravzaprav se je z veseljem prenehala pojavljati na raznovrstnih lepotnih tekmovanjih, opustila sanje o osvojitvi naziva miss Amerike in zaživela kor Ashton Colby.

Njeni dolgi svetli lasje so pri mnogih dekletih zbujali zavist, lepo telo je bilo kot nalašč za udeležbe na lepotnih tekmovanjih. A prikupna svetlolaska se je že v otroštvu zavedala, da je ne privlačijo moški, temveč ženske. Pri 13 letih je tako razkrila, da je lezbijka. Leta 2012 si je začela vbrizgavati testosteron in leto kasneje šla pod nož. Odstranili so ji obe dojki. Operacijo, ki je stala 8.000 dolarjev, ji je plačal kar oče.

Danes 23-letni Ashton Colby živi v Columbusu (Ohio) in študira odnose z javnostmi. Veliko obiskuje telovadnico in se trudi nabrati čim več mišične mase.

Kot je razkil za medije, je imel z razkritjem, da ne želi več biti ženska, hude težave, predvsem zato, ker je leta 2011 kot svetlolaska še tekmoval na miss Ohio za miss Amerike (skupno se je udeležil kot dekle kar šestih lepotnih tekmovanj in požel nekaj zmag), in ker so ga vsi ves čas zasuvali s komplimenti, kakšno lepo dekle je. "Niso razumeli, zakaj si želim biti fant, če sem tako lepo dekle," je dejal. "Že od otroških dni me je mama silila plesati balet in me oblačila v krasne oblekice, jaz pa sem si želel biti bolj fantovski in igrati košarko. Zatrl sem svoj jaz in se skušal prilagoditi."

Kot se spominja, njegova mama kar šest mesecev ni govorila z njim, saj je bila tako zelo razočarana nas odločitvijo, da zaživi kot moški. »Toda oče je vse skupaj prej sprejel in pomagal, da je tudi mama popustila in sprejela.«

Po operaciji in dolgih terapijah s testosteronom se je začel razvijati v bolj moško figuro, glas je bostal globlji in prsi so bile vse bolj poraščene. Zdaj ima tudi povsem heteroseksualno dekle, ki ga ljubi in kot pravi, je srečnejši kot kadar koli prej. Zaenrat se še ni odločil za popolno spremembo spola, upa pa, da bosta nekoč skupaj posvojila otroke.

 

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578